Tak mi je nekak... agli.
Manja od mojeg SX1, a teža. (?)
Tak mi je nekak... agli.
Manja od mojeg SX1, a teža. (?)
meni je iskreno ljepša od sx1, al mi se ne sviđaju ova proširenja na dnu mobitela, tj polukrug.
jel zna netko otprilike cijenu?
mogu dobiti za 500e
neki ljudi gledaju dizaj a neki funkcije...
Meni taj donji dio uređaja, tipkovnica, jednostavno ne paše. Ili zato što je sve toliko zbijeno, ali najvjerojatnije zbog te kružnice u koju je sve strpano. Jok.
Nije istina. Mob možda nije za primitivce koji vole kockast oblik, no funkcijama je među boljim mobovima.Poslao: IggXy
Nokia ponovo ponavlja grešku kao sa 3650 i ružnim dizajnom
ako ne i naj
Meni je OK, funkcije su super, a dizajn mi se sve više i više sviđa.
Jedini nedostatak po mom mišljenju je kamera s prednje strane (barem CIF) pošto je to 3G telefon.
FENOMENALAN MOB! Nisu baš jasni ljudi kojima je dizajn primaran, meni osobno je posljednji... bitno da je 3G i da konačno ima HOT SWAPi naravno sve ostalo - bluetooth, puno memorije, odličan zaslon...
...we are eternal all this pain is an illusion...
I ne bi trebao biti skupi. Najavljena cijena je 650$, a to je oko 4000kn!!!
Da, to je najavljeno ali dok dođe do nas bit će jedno 5000 kuna.
...we are eternal all this pain is an illusion...
I to je relativno jeftino.
ja cu ga vjerovatno bocnuti
ma mozda..ne bih vise htio dati tak puno para za mob..a i onak ce biti zaboravljen za pola god...a i imam ih vec 3,4...ne znam vidjet cu...imam jos para dana vremena
Ružno.
Meni je ovaj mob dobar,samo da nije toliko težak.Mislim si ga kupiti ali kad dođe kod nas koštat će sigurno preko 5000 jer to je 3G kao i N7600.
Ne bi rekao. Ni jedan mob nije kod nas toliko skuplji nego npr. u Njemačkoj.
A nije ni 3G nešto novo, cijena pada.
Kaj vi svi (večinom) govorite o tim funkcijima ko da su neznam kaj! Super je imati hrpu stvari na mobu, ali ako ti izvadiš neku cigletinu, tešku ko kamen sa neznam kakvom sve naprednom tehnologijom i neznam s čim sve ne, gledali vas budu ko zadnjeg seljaka! Na kraju ti se sve svede na to da pošalješ neku poruku, nekoga nazoveš, nalo se spoigraš, posnimiš koju sliku i/ili filić i to je to!!!!!!!!
To je bar moje mišljenje,....!!!!
Ja si nebi kupio tu cigletinu ni da košto 999 kn! To mi je jednostavno bez veze!!!
@shadowthrone - a daj mi molimte objasni kaj če ti DANAS u HRVATSKOJ 3G tehnologija????!!!!!! Kaj budeš neka tzv. "faca" u društvu s naj mobom?????
.............evo............to bi bilo to, ako ima ko kaj za reči, nek se javi!
Bookmarks