Izasla je nova R66 v8 sa novim kartama,medju njima istocna evropa (275MB) i moze se 15dana isprobavati.Jel zna netko kako? hvala
Izasla je nova R66 v8 sa novim kartama,medju njima istocna evropa (275MB) i moze se 15dana isprobavati.Jel zna netko kako? hvala
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Mislio sam,da budem precizan,za N95 i ostale OS9.1 Symbian.Izgleda da je aplikacija free ali ostalo nije(naravno karte).
Aplikacija h**p:/z/www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=227014&page=14
karte bez medicine a aplikacija radi,ovo sa linka stavis u system ,apps,route66_v8,a karta dolazi u maps,kako rekoh,bez medicine.Navodjenje ima na hrvatskom.muski i zenski.Super izgleda,to sam i ocekivao od r66.U karte,extras,kupi,ima trijal 15dana,za uzivanje.
Bas me zanima da li ju je netko isprobao... koristio sam 7. nesto verziju, i radi jako dobro, ono sto mi se najvise svidjelo je da radi jako brzo na symbianu. Jednostavno pametno napisan software, jedina mana mu je bila pretrazivanje, i to sto se nije moglo imat vise aktivnih karata odjedanput
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
Bookmarks