-Napisi barem koji molel preferiras i do koliko kuna/eura!!
U potrazi sam za mobom iz naslova! Dakle trebao bi mi mob koji bi koristio kao drugi mob, poželjno je da je jeftin, ima bateriju koja dugo drži i da se dobro čuje dok razgovaram.
Naime, mislio sam da sam riješio ovaj problem uzevši nokiu 2610 ali me živcira što ako sam u imalo bučnijoj prostoriji ne čujem sugovornika. (pojačao sam zvuk na max). I druga stvar ekran je na svjetlu neupotrebljiv, jednostavno se ništa ne vidi.
Dakle, molim par prijedloga. Nikakve extra funkcije, samo SMS i razgovori.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-02-2008 u 00:20
-Napisi barem koji molel preferiras i do koliko kuna/eura!!
Zbilja mi niie bitno koja je marka, samo da zadovoljava uvjete koje sam postavio, da se dobro čuje dok razgovaram i da se lako tipkaju poruke. Cijena 300-400kn, može iz oglasnika, polovno i sli.
Uzmi si Samsung M300,ful je mali i dosta mu je dobra funkcionalnost,imas cak i radio s njim,moja preporuka
Thx, ima li još itko koju ideju?
Nokia 2610 odlicna za pisanje poruka.pogledaj i samsung C300.
Hehe, nisi baš čitao, imam nokiu 2610 i nisam zadovoljan, za SMS ok ali za razgovore i vidljivost ekrana palac dolje!
Neki SE serije J ili Nokije serije 2xxx
Motorola F3 ako ne mislis pisati SMSove ili neka starija Nokia iz oglasnika ako zelis i SMS... Potrazi u oglasniku 6030, dosta poznanika i prijatelja je imalo taj model i tukli su ga i mrcvarili i sve je drzao za 5...
Hvale mi ljudi nokiu 6233. Ima u oglasnicima po 600kn. Malo je iznad onoga sam tražio ali da se za to malo extra para isplati. Šta kažete?
6233 bi ti bio mobitel kojeg se ne bi trebao sramiti niti da je "prvi" mobitel. Recimo da bi se dao usporediti sa SE K750i. Dakle bezvremenski dizajn i kvaliteta. Samo provjeri da nije izmucen i bit ce to dugo i lijepo druzenje.
Odlično! Kopao sam još malo i vidio da postoji i 6234 koji je praktički isti mob samo meni mrvicu ljepši a u oglasnicima se nude i po 500kn! U čemu je stvar? Većina je kodirana na 091, je se mogu dekodirati? I koliko bi to došlo?
...okanite se rasprave o dekodiranju...držite se teme...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks