Probaj vidijeti i s kakvim kamijonđijama, odnosno autoprijevoznicima. Ili probaj kontaktirati kakvog špeditera, za ove predpostavljam da bi mogli i nabit cijenu ali bi ti obavili posao.
Ovako zanima me koji bi sve troskovi bili prijevoza motocikla iz Skoplja(Makedonija), do Hrvatske(Zgb). Znaci jel ima kakvih carina ili cega vec, to bi se postom slalo ili nekim expressom. Znaci zanima koji bi bio najeftiniji prijevoz motora iz skopja do zagreba, iskljucujuci da idem osobno po njega, i koliko bi to kostalo???
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Probaj vidijeti i s kakvim kamijonđijama, odnosno autoprijevoznicima. Ili probaj kontaktirati kakvog špeditera, za ove predpostavljam da bi mogli i nabit cijenu ali bi ti obavili posao.
probaj vlakom.mi smo tako doveli motor iz zg-a u split.
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Novi motor ili ?
Jooj bit ce postarine hehe. Probaj zeljeznicom.
Forumaš godine :)
Carinjenje bi ti trajalo jedino malo duže....standradno kod nas...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
zaboravila sam napisati, taj prijevoz nas je dosa malo manje od 500kn, ali su tukci malo izgrebali motor u transportu(jako strucno su ga vezali).carina ti je 8 % od kataloske vrijednosti motora.
evo link koji bi ti mogao pomoci http://www.motori.hr/Isplati_li_se_u...tora__650.html
Zadnji uredio raveillusion : 10-02-2008 u 13:10
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks