Kao što naslov govori,napokon smo je dočekali i moram priznati da sam i sam ugodno iznanađen.Cijena S55-ice u Siemens mobileu u ZG iznosi 3499,- kn.![]()
Kao što naslov govori,napokon smo je dočekali i moram priznati da sam i sam ugodno iznanađen.Cijena S55-ice u Siemens mobileu u ZG iznosi 3499,- kn.![]()
Zadnji uredio sms freak : 14-12-2002 u 16:35
Ja bih si onda uzeo rade 6610 od velimira . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jedno je cijena u trgovini, a drugo na crno...
To se zove najbolji odnos cijene i kvalitete.Čim riješim neke financijske sitnice (Božić , Nova godina , sinov rođendan ) mogal bi se naći u mom džepu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Previše love za jedan Siemens
Jel' ovaj lud il' mui noge smrde ?Poslao: jedvaj
Previše love za jedan Siemens
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
![]()
![]()
. . . Covjek samo izrazio svoje misljenje
![]()
![]()
Čovjeće, ovo je DEMOKRACIJA!Dakle nisam lud, noge mi ipak malo smrde (sad ih idem oprati), ali Siemens je pušiona
ma u redu je simens, samo šta mi se ne sviđaju njegovi menui
(od siemensa inaće, jer s55 nisam još vidio)![]()
S55 ima drukčiji menu... Inače šta fali siemensu?? Meni su svi oni ok, iako je nokia daleko najbolja sa svojim proizvodima....
A cijena je s kamerom ili bez?? Pa valjda će past do Božića... na crno ih i nema baš puno....
ma nije da mu nešto fali (send message- OK- are you shure?- OK- are you really shure?-OK- so i should send this message-OK message sent-OK- message delivered...) malo ga je viška ya moj gušt![]()
stvar je u navici, a negdje sam mislim pročitao da novi siemensi i imaju software o nokie?![]()
Posto sam prvi put na forumu kao logirani korisnik pozdrav svima ljubiteljima Siemensa (a i onima ostalima).
Danas sam imao priliku saznati iz Siemensa da dolazi nakon Bozica.
Vezano na cijenu u HR tocan je iznos naveden na pocetku stranice (sa kamerom naravno).
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Čovječe a eno ih po oglasniku, svi po 600 eura!! :O Previše su si oni umislili....
Uvijek se je lova brala u prvim danima prodaje.
Ja sam se previse puta opekao na prvim serijama telefona (Siemens) da bi pozurio u kupovinu iz oglasnika.
Bolje malo pricekati, dati malo vise i imati HR garanciju pa udri po ovlastenom servisu.
Štovani suforumaši izgleda da ću ipak malo pričekati s S55 jer za mobove ne vrijedi ona stara narodna: "Meso se kuje dok je vruče!!!"; a blizu je i SL55 pa da vidimo...![]()
Sad sam baš čitao moby-ev test u kojem ga i nisu baš nahvalili... pogotovo ekran![]()
![]()
Cinjenica je da su sa ekranom korak iza, ali sta drugo u njemu nije za pohvalu?
(BT, JAVA, KAMERA SA BLICOM, MALI, ELEGANTAN, JEFTIN-sa obzirom na Nokiu,........)
3500 kn baš i nije jeftino.....![]()
Da ali S55 krece sa tom cijenom (kabal, CD, kamera), a Nokia i drugi proizvodaci (ili prodavaci) na razumnu cijenu dolaze nakon vise mjeseci prodaje po 5000,00 ili vise.
npr: Nokia 8910
3500 je dosta jeftino, t68i bez kamere kosta 3599,00 kn
Volio bi da dođe u prodaju i bez kamere... ne sviđa mi se ovo dodavanje kamere, alli šta je tu je... inače jel ko zna kad će u hammu ili u techno mediu?? Kad dozna nek javi cijene...
Hama: bossiz@zg.tel.hr
Techno Media: 01 4819 345
4847 245
4617 013
p.s. I ja bih volio znati.....
a kolko je koštao sam t68i kad je izašao?!pa ova cijena s55-ice je odlična,i još dobiješ kameru koja sama ziher košta oko 1500,00kn!mislim da je to odlična ponuda!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Da, ali za 2200 kn dobiješ T300 + mca25! Ta mi se ponuda čini sve primamljivijom... inače cijena S55-ice se ne može mjeriti s onom od T68-ice kad je došao jer je to onda bio jedini mob s ekranom u boji... ma valjda će mu pas cijena uskoro![]()
Bookmarks