Ako imas dsl, router namjesti na routing mode. Bilo je vec tu po forumu govora o routing modu, pa potrazi malo.
ja sam vrlo mlad za tako dobrog informatičara ali se još nisam bavio s tim. zanima me kako kada se komp upali da se automatski connectira na internet ali bez onog u startupu ??![]()
![]()
~*~What happens if you get scared half to death 2 timez?~*~
Ako imas dsl, router namjesti na routing mode. Bilo je vec tu po forumu govora o routing modu, pa potrazi malo.
pretpostavljam da mozes napraviti startup service koji se pokrece prije logon-a.
Ako imas router namjestis da odma pri ukljucivanju routera se spaja ili kao Start Up services
ja sam samo instalirao drivere od wlana i automatski se spaja na net. cak i prije nego Nod32 odskenira, on je vec spojen na net. bez ikakvog namjestanja. Koristim router Siemens 555
iPhone 5s 16 GB
Da jedna od mogucnosti ti je naravno ROUTER MODE.. a ako imas neki od USB modema, za njih naravno moras imat napravljenu konekciju ali mozes na Internet Options i pod kraticom oznaci dole.. "Always dial my default connection".. i nakon toga trebalo bi ti biti kada otvoris explorer on se automatski spaja na net.. odnosno ON BIRA
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks