Izašao je Spiderman 2 za N-Gage i igra je preyebena. Grafika odlična animacije pre dobre. Svakako isprobati
imas kakav link za dwload
Ako si gladan pojedi nesto
Da li radi na 6600?
Ako nemaš neki noviji software (neznam točno koji, od pred oko 1,5mj.) ti radi.
Teoretski, da. Ali neke novije ngage igre su radile probleme na 6600 (simsi, ashen...)
A SX1?![]()
ne mogu skinut s ovog linka pise Server busy
Ako si gladan pojedi nesto
ja sam uspio skinuti,ali ne znam kako instalirati takve igre iz više dijelova.zna netko?hvala
zeemax
Nije potrebna instalacija, samo raspakiraš onaj zip file, ono iz foldera libs kopiraš u folder libs na memorijskoj kartici, a folder unutar apps kopiraš u apps na memorijskoj kartici i to je to. To možeš učiniti pomoću mmc readera ili prenijenti bluetoothom na mob i fexplorerom premjestiti u odgovarajuči folder.
Link ne valja! Kaže File not found!
...we are eternal all this pain is an illusion...
hvala,pokušat ću,ali kad sam odzipavao dijelove u jednom dijelu nije bilo ništa!?
zeemax
PLEASE dajte ispravan link.
Shadowthrone, teško ćeš nać ispravan link, to stoji na netu dan-dva, dok nokia ne otkrije, i onda to maknu. Potraži na kazaa-i.
Molio bih one koji ju imaju da mi se jave na PM.
I što ćeš onda? Velika je preko 20MB.
pa nek netko napravi hrvatski site za nokiu(igrice, programi, tutoriali, recenzije...) pa bar je vas puno s nokijama pa svatko nek nest napravi
FUCK, nisam znao.Poslao: Dark
I što ćeš onda? Velika je preko 20MB.
Da, to bi bilo dobro, ali ipak sumnjam da itko želi završit na sudu, kužiš, ako se stave demo i trial programi, to je bezveze, a ako se stave crackani, onda nokia tuži za velike pare. A za recenzije i tutoriale je dobra ideja.Poslao: ..::HRCO::..
pa nek netko napravi hrvatski site za nokiu(igrice, programi, tutoriali, recenzije...) pa bar je vas puno s nokijama pa svatko nek nest napravi
Bookmarks