Ovako: nakon SE sam presao na nokiu. Kupio sam MMC od 1GB i flashao na zadnji FW. I sada su se javili slijedeci problemi: prvo sam isao na NSS i ubacio phone code od MEA2 regije, ali kad sam pritisnuo na write pisalo je error, a nakon update fw-a nisam siguran da je ME. Dobio sam one dvije teme, ali sam izgubio Quick Word, Excel i ostale preglednike, i sada se u Silent cuje skljocanje kamere sto me ponekad zaista iritira. Takodjer, kada stavim malo vise muzike na tel. (popunjeno mi je trenutno 422 MB a slobodno 545, tj ukupno 967MB). Muzika mi je na starom softu stekala u real playeru a na novom softu dodje svaka pjesma do 29s i prebaci se na slijedecu :S
Imam i power mp3 i u zadnje vrijeme me cesto izbacuje iz programa. Kada formatiram karticu muzika svira u real playeru neko vrijeme normalno, ali iduci put kad stavim jos pokoju pjesmu opet isti problem. Probao sam frendovu MMC i radi bez problema. Dakle, postoji li nacin da se MMC popravi, iskljuci ovo skljocanje u Silent modu i eventualno ubaci stariji soft na neki alternativni nacin?

Odgovori uz citat
Bookmarks