Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 95

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Povratak ćirilice u škole?

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...6/0038006.html

stvarno ne vjerujem . . .

evo vam sad svima koji su glasali za smradove iz hdz-a . . .

ali mislim da to u praksi ne bude zaživjelo, još je prerano . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prijatelju , pročitaj cijeli članak , a ne samo naslov
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osobno nemam ništa protiv ćirilice kao pisma. Sjećam se da sam u školi imao jedva 2 i da sam jako patio zbog toga jer nikada nisam znao čitati kako treba.

Onda, s vremenom skužiš da je i to pismo, jednako kao alfabet (grčki) ili židovsko pismo, koje je fora znati.
    Primjerice, pošto me zanima ruska povijest, zgodno je znati i rusku ćirilicu.

Ovaj rat je dosta poremetio u odnosima ljudi tako da 90% će ćirilica asocirati na Srbe i njihovu politiku stvaranja Velike Srbije, ali samo pismo kao takvo s time nema veze.

Ako se i bude uvodilo u škole, naravno bit će izborna opcija. Tako da jesam za uvođenje kao širenje opće kulture, nikako pod prisilom kako je bilo do 1990. godine.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potpisujem Mobyja u potpunosti!!
    ja spadam u prvu generaciju koja nije imala pionire i cirilicu u skoli. ali sam imala dvije godine starijeg bratica. on je cirilicu ucio. to ljeto '91, kada sam zavrsila 1. osnovne, iz ciste znatizelje i po logici "nece moj bratic bit pametniji od mene" ja sam samoinicijativno uzela njegovu knjigu i pocela uciti cirilicu. dosla sam do pola knjige kad su nam jednog dana na vrata pokucali neki oficiri JNA i trazili mog cacu da ga novace. srecom, caca je radio za inu, pa se mater izlagala da je u siriji na terenu ali se mater ipak dovoljno isprepadala da par dana nakon toga knjiga zavrsi u smecu, skupa s kazetom riblje corbe danas mi je zao sto nisam prosla citavu knjigu i do kraja svladala barem osnove stampanog pisma. zbog cega? zbog opce kulture. zbog toga sto su nam srbi ipak prvi susjedi, i kad se nakon odredjenog broja godina stanje iznormalizira, korisno je u slucaju nekog puta ili proputovanja te zemlje znati njihovo pismo. uz naglasak da to pismo koriste i rusi, bugari..
    fama se dize samo zato sto je to pismo koje koristi srbija. da primjerice slovenci koriste cirilicno pismo, i da ga netko pozeli uvesti u skole, nitko se ne bi bunio.. no ovako ispada da tko god ima volje i zelje za znanjem tog psima je srboljubac, troprstas, cetnik i ostale asocijacije..
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema potrebe da se to uvodi. ko oće naučit nek uči sam. ljudi su dosad učili bez toga mogu i sada
    neka stave da se domovinski rat uči iz povijesti, recimo!
    gluposti.
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ mala: Domovinski se i uci iz povijesti. Samo nedovoljno.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala Pregledaj post
    nema potrebe da se to uvodi. ko oće naučit nek uči sam. ljudi su dosad učili bez toga mogu i sada
    neka stave da se domovinski rat uči iz povijesti, recimo!
    gluposti.
    slazem se, i ja sam ucio domovinski ali jadno i jedva nesto...nesmijemo uciti domovinski kako spada a mozemo cirilicu, sramota!

ovo bi samo dobro doslo kad treba na topse.ru

(ako se uvede 2010 ja cu biti pri kraju skolovanja, tako da )

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao WANKoner1 Pregledaj post
    slazem se, i ja sam ucio domovinski ali jadno i jedva nesto...nesmijemo uciti domovinski kako spada a mozemo cirilicu, sramota!

ovo bi samo dobro doslo kad treba na topse.ru

(ako se uvede 2010 ja cu biti pri kraju skolovanja, tako da )
    Nemojte miješati povijest s pismom. Da bi povijesni događaji bili vjerodostojni, prema pravilu, treba proći barem pola stoljeća što bi značilo da ćemo o Domovinskom ratu moći "hladne glave" razglabati tek oko 2050. godine.

A, ako ćete povijesno gledati postanak ćirilskog pisma, tu su i Hrvati umiješani. Sjetite se glagoljice, koja je jedno od podvrsta ćirilice, bosančice koja je također. Zrinski i Frankopani su se u svojim spisima koristili (ne baš uvijek) jednom vrstom ćirilice tako kad pogledate, to i nije pismo rezervirano isključivo za Srbe.

Na kraju, i Makedonci pišu ćirilicom, a vi kao mlada generacija sigurno ste slušali Tošu.

Ne možete stvari postavljati crno-bijelo jer u ovome slučaju to ne drži vodu.
    U Mobisu!

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    k850i
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Nemojte miješati povijest s pismom. Da bi povijesni događaji bili vjerodostojni, prema pravilu, treba proći barem pola stoljeća što bi značilo da ćemo o Domovinskom ratu moći "hladne glave" razglabati tek oko 2050. godine.

A, ako ćete povijesno gledati postanak ćirilskog pisma, tu su i Hrvati umiješani. Sjetite se glagoljice, koja je jedno od podvrsta ćirilice, bosančice koja je također. Zrinski i Frankopani su se u svojim spisima koristili (ne baš uvijek) jednom vrstom ćirilice tako kad pogledate, to i nije pismo rezervirano isključivo za Srbe.

Na kraju, i Makedonci pišu ćirilicom, a vi kao mlada generacija sigurno ste slušali Tošu.

Ne možete stvari postavljati crno-bijelo jer u ovome slučaju to ne drži vodu.
    pa neznam zasto ne mjesat ovo s povijescu...neke stvari su ocite...

-> Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a.
    -> Čedomir Višnjić
    -> Dušan Marinković
    , nesto se puno srbi zalazu...pa nek si naguraju to znaju di
    kad se budu rusi i makedonci zalagali mozda bi i prihvatio...

btw ne slusam tosu

(nebudite strogi prema meni jer sam za vas klinac tako da nisam upoznat sa svime, ali ovo se meni cini kao sto sam napiso...)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja mislim da kad bi stavili to u knjige u osnovnoj pod nesto tipa "tko zeli znati vise" da bi klinci to odusevljeno ucili kao neki tajni jezik

Veci problem u skolama su (prazno)vjeronauk, previse povijesti i nedostatak stjecanja ikakvih prakticnih i modernih znanja.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Da smo se vodili razumom, a ne srcem ne bi nikad izbacili ćirilicu iz škole.
    Zar je pametno da ti netko pod nosom može pisati što hoće, a da ti pojma nemaš da li te hvali ili diže pobunu?
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Da smo se vodili razumom, a ne srcem ne bi nikad izbacili ćirilicu iz škole.
    Zar je pametno da ti netko pod nosom može pisati što hoće, a da ti pojma nemaš da li te hvali ili diže pobunu?
    Ova stoji ko Hrast!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se s Lunom i Moby-em,ćirilica je pismo kao i svako drugo. Makar su me u školi djeca branitelja i "profesionalnih Hrvata" poprijeko pogledala kad su vidjeli da znam pisati ćirilicu (koju sam naučio iz čiste znatiželje,a ne nekakvih "troprstih" pobuda ). Iskreno,ja je ne bih uvodio. Kao narod još nismo zreli za to,a u Srbiji ionako pola toga piše na latinici pa tko ide...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Balkanac Pregledaj post
    Kao narod još nismo zreli za to,a u Srbiji ionako pola toga piše na latinici pa tko ide...
    ovisi u kojem dijelu srbije se zateknes. u Beogradu i vecim gradovima vecina jest i na cirilici i na latinici, no u manjim mjestima nije.

to da jos nismo spremni se u biti slazem, no pribojavam se da s ovakvim reakcijama necemo jos dugo dugo biti spremni, cime svojoj buducoj djeci i narastajima saljemo poruku mrznje spram pisma koje, realno gledajuci, nema ama bas nikakve veze s Domovinskim ratom!! jednako bi bolilo na hrvatskim kucama vidit isarano i 4C i 4S!

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma, Mala je vjerojatno mislila da bi bilo ironično da o Domovinskom ratu čitamo na ćirilici. (Mala, ispravi me ako sam krivo skužio).

Naravno da bi se ćirilica učila kroz pjesmice, knjige, nekakve radove itd. Prošlo je vrijeme kad je to pismo bilo ravnopravno s latinicom, ali kažem bilo bi dobro znati, iz opće kulture.
    Osim toga, i narodi koji upotrebljavaju ćirilicu kao službeno pismo polagano se okreću latinici zbog interneta, odn. elektroničkih medija koji baš ne trpe druga pisma ili trebaju veće i skuplje programe za instalaciju ne-latiničnih znakova.
    U Mobisu!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Ma, Mala je vjerojatno mislila da bi bilo ironično da o Domovinskom ratu čitamo na ćirilici. (Mala, ispravi me ako sam krivo skužio).

Naravno da bi se ćirilica učila kroz pjesmice, knjige, nekakve radove itd. Prošlo je vrijeme kad je to pismo bilo ravnopravno s latinicom, ali kažem bilo bi dobro znati, iz opće kulture.
    Osim toga, i narodi koji upotrebljavaju ćirilicu kao službeno pismo polagano se okreću latinici zbog interneta, odn. elektroničkih medija koji baš ne trpe druga pisma ili trebaju veće i skuplje programe za instalaciju ne-latiničnih znakova.
    krivo si me rAzumio. potpuno krivo. nisam mislila da o domovinskom ratu čitamo na ćirilici..nego sam htjela reći da nek razmisle o tome da stave domovinski rat u udžbenik iz povijesti umjesto da ponovno uvedu ćirilicu..tek toliko sam usporedbe radi stavila domovinski rat, kao nešto o ćemu netko ne zna uopće ,a mora znati. nego neku ćirilicu koja se ne treba znat.
    isto mislim da je idiotno uvodit ćirilicu bilo gdje u hrvatskoj, bilo u onim djelovima gdje je srpsko i ko zna kakvo stanovništvo jer dok god oni živie u hrv učit će naše pismo, tako će i pisat i čitat. neće se većina orijentirat prema manjini nego manjina prema većini. bilo izborno ili obavezno protiv toga sam. trenutno
    uostalom, sve je na latinici tak da stvarno nema potrebe. netko tko želi naučit ćirilicu nek ide na neke tečajeve ikajtijaznamkaj
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krivo si me rAzumio. potpuno krivo. nisam mislila da o domovinskom ratu čitamo na ćirilici..nego sam htjela reći da nek razmisle o tome da stave domovinski rat u udžbenik iz povijesti umjesto da ponovno uvedu ćirilicu..tek toliko sam usporedbe radi stavila domovinski rat, kao nešto o ćemu netko ne zna uopće ,a mora znati. nego neku ćirilicu koja se ne treba znat.
    Domovinski rat je u udzbenicima.

isto mislim da je idiotno uvodit ćirilicu bilo gdje u hrvatskoj, bilo u onim djelovima gdje je srpsko i ko zna kakvo stanovništvo jer dok god oni živie u hrv učit će naše pismo, tako će i pisat i čitat. neće se većina orijentirat prema manjini nego manjina prema većini. bilo izborno ili obavezno protiv toga sam. trenutno
    No ovaj stav je jednostavno zatucan. Manjine imaju pravo uciti svoj jezik u skolama na podrucjima gdje ih ima dovoljno za takvo sto. Ako u nekom selu zivi 80% srba i 20% hrvata, zasto oni ne bi ucili o svojoj kulturi, uz onu hrvatsku.
    Uglavnom, u svakoj civiliziranoj drzavi je tako pa i kod nas. No zasto se ogranicavati na srbe? Madari uce svoj jezik u baranji, talijani u istri, a koliko znam uci se ceski u daruvaru i slicno...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, dozivjeli smo i to da se ja u necemu slazem s rospayom
    a kad smo vec kod ostalih zemalja sto je napamet bubnuo brljo, pobogu, pa to uopce ne stoji!! istina da mi imamo puno manjina sto je rezultat nase povijesti i geografske pozicije, i sto bismo sad svim tim ljudima trebali ukinuti njihova prava na njegovanje jezika, podrijetla i obicaja?! pa u jednoj svicarskoj postoje hrvatske skole jer ima puno hrvata!!
    zasto ameri u skolama uce spanjolski?! logicno, jer su im meksikanci prvi susjedi i ima ih puno po sad-u!!
    ma najbolje da mi uz dunav dignemo kineski zid al triput veci, i mir bozji..

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao F.E.A.R. Pregledaj post
    5 godina rata i još ćirilicu da uvedu...mislim,nije sad do pisma,nije nam pismo ništa uradilo,nego,smatram da je to ponižavajuće
    Ja se isto zapitam zašto u hrv, možeš kupiti converse tenisice kada imaju petokraku na sebi ili što uopće komuniciramo s amerima, oni ih imaju 50 na zastavi

@Johny_st, moraju ti prvo narasti brkovi da bi općio, pogotovo po spisku...

Nemam neki poseban stav o ćirilici, za početak bi trebali vratiti neke srpske pisce u obaveznu lektiru...

= Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    ... katastrofa, ovo nešto što sam pročitao na forumu je prvo što sam čuo o tome, ne želim komentirati. Ali mislim da to nije uredu, tko hoče naka si je dodatno uči sa strane. Istina je kako je sve ljepo znat i znanja nikad dosta ali kad nam netko drugi dava prijedlog i tko još, mislim???

Istina je da sam je godinu dana učio u školi čirilici i najbolje sam je pisao, mislim i čitao, sad se malo toga sječam. Iskreno rađe bi da uvedu hebrejsko pismo i arabici, više me interesira, a kada govorimo o hrvatskoj (ne)kulturi mislim da bi GLAGOLJICA bila primjerenija.
    SjeČam, Čirilici, hoČe?!?

Ja mislim da treba to javiti i onim gradiščanskim Hrvatima i njihovim bratovima također, oni bi sada spikali hrvatski u dojčland, e neće moći...

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog Pregledaj post
    SjeČam, Čirilici, hoČe?!?
    WOOOOW pa i gog zna Č & Ć kada treba upotrebiti kao i Mile!

Pitam se zašto toliki sarkazam i ironija u vašim mislima ili nemate boljih argumenata(mada sumljam)!

OK, ljudi koji griješe u upotrebi tih slova treba smijestiti u plinske komore
    i riješiti se genetske manjkavosti!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    netreba nam cirilica u skolama , cemu opterecivat djecu jos necim sto velikoj vecini nece bas nikad u zivotu trebat.tko ima zelju i volju ucit , recimo u nekim skolama , za koje se misli da bi mogle bit onak .. trofazno orijetnirane , ili u podrucjima di ima puno tak gemišt stanovnista, nek se napravi kao dopunski neki predmet ucenje cirilice ak se skupi dost ljudi ..
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ćirilicu nije trebalo izbacivati iz programa nikako baš iz razloga koje je Moby spomenuo. Ćirilica je kao izborni jezik, samo je donekle lakše snaći se u sredini koja priča talijanski i piše latinicom, nego na magistralnoj cesti sa znakovima na ćirilici (ako je itko ikad putovao takvim putevima ). Uvijek me zanimalo kako se stranci (pravi stranci, ne dijaspora) snalazi kroz Rep. Srpsku i sl. (blago meni što imam takve roditelje koji su mi osigurali uvjete da naučim ćirlicu)
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne želim polemizirati što je Premijer obećao SDSS-u samo kako bi zadržao premijersku fotelju. Sad skrećemo na političke teme.

Pokušajte razlikovati sljedeće-pismo i jezik.
    Ćirilica kao pismo ne mora biti vezana uz srpski jezik. Ti ćirilicom možeš pisati i engleski (samo te nitko neće razumjeti).
    U Mobisu!

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    šta ste se svi, "velike hrvatine" uzjebali oko toga što se ćirilica vraća?
    ionako će to biti samo izborni predmet.

a druga stvar, koliko je vas čitalo knjige branka ćopića ili grigora viteza?

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    užas , tako je to kad određeni dobe krila koja im je gospon sanader dao..

jedna obična provokacija od strane određene manjine , ništa drugo ako se mene pita....

apsolutno sam protiv toga i smatram da tko je želi znat neka je sam nauči , kao što sam je ja naučio jer mi je zatrebalo

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Škole fotografije (za pocetnike) - linkovi
    By recon in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 14-11-2011, 20:43
  2. upisi u skole(fakultete) i baniteljeva djeca
    By prof.Immortalis in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 103
    Posljednji post: 13-05-2007, 19:16
  3. povratak podataka
    By perica123 in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 12:39
  4. Tele2- Povratak na prepaid?
    By jdabic1 in forum Tele 2