ok, sve je ovo u redu, samo ja baš ne vidim budučnost u C-u, C++ još kako tako, al i to nije baš nešto. moj savjet bi ti bio da ako želiš postati neki programer da se baciš na Javu i C#, te baze podataka, SQL pogotovo. a ako bi htio biti web dizajner, onda PHP, Javascript i sl. programski jezici. od C i C++a danas nema baš kruha. rijetko ko, skoro nitko ne programira u njima, oni su samo osnova savladavanja konkretnijih i složenijih stvari, i mogu poslužiti kao uvod u računalno programiranje.Izvorno postao gogo047

Odgovori uz citat
Microsoft Visual Studio se također nadje
bilo 6.0, bilo .NET.... za c++ kupiš knjigu Demistitficirani C++, to je jedna od odličnih knjiga na hrvatskom. također, kad kreneš, i kad skužiš neke stvari, onda kopaš po netu, raznim forumima, a ima ih podosta, vrlo kvalitetnih. dakle, recimo da bi možda bilo bolje da probaš sam prvo, pa vidjet dal ide, dal ne ide, ako ne ide, bar znaš da si sam pokušao. naravno ne kažem ja da su to bačeni novci, baš nasuprot, vrlo pametno uloženi, al koje ipak ne treba odmah nekom dat, već sam se malo trgat....

isla godinu dana na ECDL tecaj, platila 6 000 kn da bi on meni rekao da sama to skuzim!!! htjela sam ih tuzit ali grupa se nije htjela eksponirat!!!

Bookmarks