To je stara fora (i glupa) nesto ima veze s msn discoverom koliko se sjecam...
Evo baš sam se malo sjetio da pokušam popratiti svog frenda... Ovako, on je svojim kontaktima na MSN-u pisao lažne poruke npr. meni je nadimak kinRez i on bih napisao:
Kontakt kinRez kaže:
kako si?
,a da ja to uopće ne bih rekao, pa sad ne kužim. Kaže mi da trebam to nać na youtubeu al'"pravi prijatelj" neće reć kaj da upišem. Možda netko zna neki program ili neku foru?? Hvala!
To je stara fora (i glupa) nesto ima veze s msn discoverom koliko se sjecam...
Ok... Ali ima nešto preciznije?? Molim vas, help!![]()
![]()
![]()
msn discover + opcija imitate
koliko se sjecam upises /imitate pa teks
MOLIM VAS DAJTE MI LINK ZA DOWNLOAD, samo ne onaj http://live.msgd2.com/download2.htm
...
evo instaliraj...i normalno kako pišeš napišeš samo ispred !imitate i riječ kaj želiš
http://rapidshare.com/files/67420399/MDL_1.3.0300.exe
★★★★★
promijeniš svoj nick u njegov i kreneš pričat. rijetko tko pogleda e-mail adresu.
E PUNO VAM HVALA!!!!!!!!!!!!!!! Samo me još zanima, jel se može sakrit naredba u Discovery-u npr. !imitate kak si? <<<< da to uopće ne piše...
Skini MSN plus i skidaj skripte...ima ih svakakvih...ali je stara fora.Nisam te skužio...što da ne piše,Imittate..?To immitate samo ti vidiš drugi ne..
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
THANKS!!!!!!![]()
A JEL SE VIDI PORUKA POSLIJE NAREDBE IMITATE???
Kontakt kinRez kaže:
!imitate ja sam glup
jel se to gore vidi???![]()
~*~What happens if you get scared half to death 2 timez?~*~
ja sam si skino msn messenger plus (neki msnov sluzbeni dodatak msn-u) i preko njega si mozes stavljat svakakve skripte i gluposti
ali sam automatski s tim dobio opciju da napisem /usay blablabla i onda pise koda je ovaj s kojim pricam reko blablabla
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovo je skoro pa točno...evo ti ovako...
1. znači moraš imat MSN (naravno)
2. Trebaš skinut Messenger plus evo ti link: http://www.msgpluslive.net/download/
3. Vjerojatno tu opciju "/usay" nećeš dobit, e tada moraš skinut tu skriptu a to se nalazi ovdje: http://www.msgpluslive.net/scripts/view/72-USay/
4. Sada odeš na MSN i na options ali od messenger plus-a i tamo IMPORT-as tu skriptu...
5. U bilo kojem razgovoru napises: "/usay XXXXXX" On će ispisat samo ovo XXXXX kao da je rekla osoba sa kojom pricas![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Znaci kada skines MSN discovery,instaliras ga u razgovoru upises:
!imitate pa ono sto zelis napisati
Tebi ce pisati:
"Tvoje ime" says:
!imitate nesto
"Ime tvoga prijatelja"says:
nesto
A tvojoj zrtvi ce pisati:
"Ime tvoga prijatelja(tvoje zrtve)"says:
nesto
malo glupo pitanje, ali ti i buraz ste na istom kompu ili....
zato jer sam ja, kad sam tek instaliro msn, isprobavo smajlice slati burazu (koji je, nakon sto mu ja posaljem, odlogiro mene i logiro sebe), ali njemu su se vidjeli bas simboli koje sam upiso, a ne smajlici
i reci sta ti pise kad napises /usay blablablabla
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zadnji uredio WANKoner1 : 27-12-2007 u 16:17
radi provjereno... ja to svakodnevno koristim sa discoverijem... ide jenostavno kao sto su ljudi i rekli !imitate i poruka... onom kome to napises vidjet ce poruku... a ti ces vidjet sve !imitate poruka....
a da li postoji nesto sto bi moglo omoguciti da ti vidis sta drugi kontakti koji su online pisu medjusobno???
###1410989180026
da...keyloggeri....ali to ti dolazi na mail tek nakon određenog vremena ili kad se nakupi kilobajta...to je illegalno pa nećemo ode o tome![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
evo ga rješeno samo kaj ta skripta ne kopira font pa onaj s druge strane skuži. Kak to rješit???
napise ono njemu njegovim fontom
nista se ti ne brini
###1410989180026
Ne imitira font...skini MESSANGER DISCOVERY
a ja mislio on non stop radi sa msg discovery
###1410989180026
ma neš ne štima s discovery-em, a niti njihova stranica se ne da otvorit zadnjih par dana pa sam zato probo s ovim. a jel postoji koja skripta za to kopiranje fonta?
Bookmarks