pa moguce, jer to nisu isti zvucnici(loud i obicni). ali ako u situacijama kad radi cujes jasno onda vjerojatno nije zvucnik nego samo kablovinje koje ga spaja, recimo cesto su nam donosili motorole v3 i bas je u tom bila stvar![]()
dal se netko već sreo sa ovim problemokm i kako ga je riješio? naime, kad se javim ili zovem, zvučnik kao da je mrtav, radi u 1 od 5 situacija. i to mi se od jučer pojavilo. javim se i ne čujem šta mi netko drugi govori i onda kad pretisnem LOUDSPEAKER, tek onda mogu čut razgovor. dal je moguće da mi je zvučnik otišao??
pa moguce, jer to nisu isti zvucnici(loud i obicni). ali ako u situacijama kad radi cujes jasno onda vjerojatno nije zvucnik nego samo kablovinje koje ga spaja, recimo cesto su nam donosili motorole v3 i bas je u tom bila stvar![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
i šta da ga sad otvaram? ako ga odnesem u neki servis, odrat će me za 100-200 kn minimalno. dal je to velik problem? dal bi to neki moj frend koji se kuži u to recimo mogo otvorit i vidjet šta je a?
a cuj, moze probat. to stvarno nije problem za nikog ko imalo se kuzi u to, ali ako nije problem u ovom sta sam rekao onda tesko da ce znat. najtezi dio posla je skuzit u cem je kvar
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
ok. hvala probat cemo nesto
Bookmarks