tražim taj mobitel već tjednima i nikako ga naći jer se radi o oldtimeru starom 9-10 godina... zanima me gdje bi mogao kupiti taj mobitel i da li bi taj mobač radio danas u 099 mreži? (nije symbian ako to ima kakve veze)
tražim taj mobitel već tjednima i nikako ga naći jer se radi o oldtimeru starom 9-10 godina... zanima me gdje bi mogao kupiti taj mobitel i da li bi taj mobač radio danas u 099 mreži? (nije symbian ako to ima kakve veze)
Zadnji uredio HCSC : 05-07-2009 u 22:34 Razlog: naslov
zasto nebi radio na 099 mrezi?
ja sam imao nokiu 8850(legendarni model)i radio bez greske....
ebay is your friend.......
znam tipa koji ima nov 8310 ali pao u vodu prije par godina.....otad mu stoji u ladici.....
nznam koliko bi dosao popravak.....
koristio sam i ja 8310, 2001. i besprijekorno radi
legendarni mob![]()
Zadnji uredio Ico : 07-07-2009 u 09:31 Razlog: oglasi su zabranjeni!
Ako si voljan izdvojiti malo više za "oldtimera", možda je najbolja ideja pogledati ponudu na austrijskom ili njemačkom eBayu. Vidio sam mnogo dućana koji prodaju reparirane starije modele, kod većine dobiješ i jamstvo od barem pola godine. Baš sam si nedavno gledao N90, ima ih praktički novih, s jamstvom za 130-140€, pa mislim da bi se 8310 dao naći za manje
http://www.mobitel-bobo.hr/product_i...-8310-rabljeni
Mobiteli Bobo - imaš ih u Zg na tri lokacije. Ja sam baš tražio 8210 ona mi je bolja od 8310 koja mi stoji u ladici (i ne prodajem ju) i tamo sam je našao samo moram otići po njega.
Inače mislim da ako nisi u ZG možeš se dogovorit s njima da ti ga pošalju.
Bookmarks