Da... Postoji ta opcija... Moze se 100% napraviti... Ja sam nedavno kupio 6300 i prebacio sam poruke sa SIM-a na mob, prije toga sam isto imao Samsunga, i radio sam ovu stvar sta si ti gore opisao...
Da objasnim situaciju... Sad imam Samsung i vecina poruka mi je na telefonu. I sad namjeravam kupiti Nokiu 6500 slide i sad... Zanima me hocu li moci nekako te poruke iz telefona (znaci - ne sa SIM-a) iz Samsunga prebaciti na Nokiu? Tj. je li moguce nesto ovako - npr. na SIM-u imam 20 poruka. I kad tu karticu premjestim u Nokiu, jel tamo mozda postoji neka opcija da ih sve stavim na telefon, sto bi znacilo da mi je SIM ispraznjen... I onda opet "odem" po 20 poruka iz Samsunga, stavim ih na SIM te ih opet prekoriram u Nokiu na telefon... I tak stalno dok ih sve ne prenesem.Znam da bi ovo uspjelo na Samsung telefonima, jer oni imaju tu opciju "kopiraj na SIM" i "kopiraj na telefon", ali ne znam za Nokiu... Pa aj pomozite, molim vas
![]()
Da... Postoji ta opcija... Moze se 100% napraviti... Ja sam nedavno kupio 6300 i prebacio sam poruke sa SIM-a na mob, prije toga sam isto imao Samsunga, i radio sam ovu stvar sta si ti gore opisao...
E hvala ti puno, Kosta...
Bookmarks