Evo danas sam bas nesto gledao popis clanova na forumu i otvorio prvo one sa salovom C i shvatio da na stranici od 100 clanova njih 90-ak TEK ROĐENO i to sa 0,1,2 ili 3 posta, i da 50-ak ima nula postova. Najvaznije od svega je da se dobra vecina tih nije pojavila od registriranja na forumu, pa se tako vecina tih s nula postova nije pojavila godinu ili dvi na forumu, tj registrirali su se i otad se nisu pojavili. bas me zanimalo kakva je situacija kod ostalih slova i skoro isto je. E sad moj prijedlog je da se recimo clanovi koji nemaju nijedan post i nisu se recimo pojavili godinu dana (tj. neki zasad neodređeni period) da se brisu. Takvo nesto postoji na forumu mog faksa, ali tu je recimo ''cistka'' par puta godisnje rucno.. Ima li neki poseban razlog za ovo? Pa bas i nema neki razlog, osim sto mi treba par sekundi dulje da nadjem nekog korisnika , ali mislim da to nije luda ideja jer svi znamo da nema vise od mozda 200 ljudi koji su aktivni na forumu, a cifra od preko 15000 korisnika je ogromna... jedino ako se nece cuvati taj broj za hvalisanje