Imam jedno teško pitanje za Vas -
- Zasto se voda ne pakira u tetrapak?
razbijam glavu i nikako da nadjem neko logicno rijesenje, pa eto.. red je na vama da odgovorite.
Imam jedno teško pitanje za Vas -
- Zasto se voda ne pakira u tetrapak?
razbijam glavu i nikako da nadjem neko logicno rijesenje, pa eto.. red je na vama da odgovorite.
Možda se pet ambalaža i staklo lakše recikliraju uz to što imaju dobra svojstva čuvanja artikala u njima (nepropusnost itd.). Ovo ovako iz glave bacam jer mi djeluje logično... Btw jesi ciljano stavio temu u chataonicu ili te zanima kvalitetnija rasprava na ovu temu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ciljano sam stavio.. neka budu sto mastovitiji odgovori.
@xlr vidis opet ne kuzim, pa zasto sokove pune u tetrapak, to je isto tekucina, samo sto je ''slatka''
prije bih rekao da je to razlog zbog tradicije.. voda se je najcesce tocila u krhke posude po mogucnosti da su prozirne.. mozda je to razlog.
"Čudno zvuči, a kako tek izgleda" - istina. Slična stvar je i sa ovim jeftinim vinima u tetrapaku. Takva vina bi vjerojatno očuvala svoja svojstva i u plastičnoj čaši
Ne mogu ni zamisliti da se recimo neko skuplje vino počne pakirati u neznam kako lijep tetrapak. Čak i da tetrapak postane superiorna ambalaža, bolja od boce i pluto čepa...To više nije to.
Vjerojatno se tu radi pretežno o tradiciji pakiranja i prozirnosti boce.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema sanse da bi pio vodu iz tetrapaka.. probaj to nekako zamisliti..
to ti je dovoljan odgovor, nebi se prodavalo!
kad bolje razmislis, sta nije gadno piti sok iz tetrapaka, uopce ne znas ni koje je boje.
...isti klinac - tak mi je svejedno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ipak mislim da nisu ponuđeni dovoljno dobri odgovori u anketi...recimo,meni je svejedno,sok sam navikao pit u tetrapaku,za boju soka me nije briga,al isto volim vidit da je voda onako bistra....glup razlog ali eto....što je sigurno,sigurno je
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ko je rekao da nepostoji?
http://www.earthwater.nl/EARTH%20WATER.html
Doduše, ekološki bi bilo prihvatljivije u tetrapaku, kak se meni čini, volio bih npr. janu s okusom piti u tetrapaku, recimo kao i ovo na slici...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
u njemackoj ima vode u tetrapaku za kupit, kod nas zasto nema neznam...
e u ovom tetrapaku gore mi se cini ok.. ja sam zamisljao neke jeftinije tetrapake, one od fis-a![]()
da bi flashiral vodu trebaš flash usb kabel sa nastavkom od pol cole za pipu. To fino uštekaj i flashiraj
ontopic:
ak piješ vodu iz tetrapaka, onda ne vidiš kaj piješ, možda su nutra crvi, stara piletina, svinjski papak itd
Q: a kak onda moreš pit sok iz tetrapaka a ne vidiš kaj ima nutra
A: sok je fini, koga briga kaj ima nutra![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ko mora piti kupovnu vodu zbog zagađenja, bolje je uzet onu bocu od 5L, a inače za piti je negdje vani, mislim a je boca praktičnija jer je možeš zatvoriti i vratiti u ruksak, dok tetrapak moše puknit i ako uopće ima čep, u pravilu je nalijepljen na papir i jako nekvalitetan. Druga stvar je što je boca ipak praktičnija od tetrapaka (osim ako se pije na slamku, ali tada nema čepa). Isto tako bi mogli pričat zašto ne u limenkama!?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja kad pijem vodu, obavezno ju pijem iz prozirne čaše, odnosno staklene, nikad ju ne pijem iz porculanske šalice. Možda je navika, a možda je i nešto psihološko.
Kod mene nekak smrdi voda, možda zbog klora?
Ontopic: ja mislim da je to zbog svojstva vode da bude prozirna, pa da se vidi da je prozirna.![]()
A meni padakako je isplativije plasticna boca i pogotovo prozirna nego kudikamo skuplji tetrapack! Mislite li kako bi Todorici diljem svijeta pusili milione kad mogu "posteno" zaraditi na vodi (koja normalno dolazi iz pipe,samo malo-puno preradjena)! Isto kao kaj vecina ljudi misli da mineralna (mjehurici) ide drito iz zemlje ! Zato treba piti
a ne vodu
![]()
Bookmarks