Pozdrav
Koliko bi kostalo da se promeni folija ispod tastature SE k750 i neki konektor tastature...mob mi je pao i kako se to unutri uspelo pokidat nije mi jasno ali nosio sam ga na servis i lik mi je rekao da je folija otisla i neki konektor tastature (nekuzim se u hardver telefona pa neznam da li dobro objasnjavam ali tako mi je rekao) Na tom konektoru su se pokidale neke iglice i zbog toga mi nerade neke tipke (tipka c, onda ona za nazad i ona tipka "odaberi" ili "ok") On uservisu nije imao to da zameni a nezna ni koliko dodje da se nabavi deo.Nesto je lemio tankim zicicama i radilo je dok opet nije pao e sad bi ja to da zamenim i da radi to kako treba,sutra cu opet do tog majstora da mi to zalemi cisto da radi tel dok nenadjem deo.Znate li negde gde se deo moze kupiti ili neki servis koji bi to za pristojne pare promenio ?
P.S
Joj jedno pitanje da li je na K750 moguce staviti masku od W800 ? Koliko znam ima malo drugaciji poklopac kamere pa neznam da li ce se katiirati kamera kada ju otvorim...i ostalo sve se cini isto ? Moze li se komplet maska nekako nabaciti gore ?
Hvala

Odgovori uz citat

Bookmarks