Znači opet si malo izmjenio stranicu.I čim dobiš K800i cijela stranica se promenila.Tako treba.Izgleda super a i dobro ja što nije baš sve za K800i tak da i ja mogu neš uzimat.![]()
![]()
evo napravio sam update svoje stranice www.imatic.croshare.com
sada je uglavnom za Sony Ericssone K800, ali ima i za druge mobitele, promijenjeno je ime u "Sony Ericsson K800 world", nove "K800 boje stranice"...
Zadnji uredio imaticx : 24-01-2007 u 17:09
iPhone 5s 16 GB
Znači opet si malo izmjenio stranicu.I čim dobiš K800i cijela stranica se promenila.Tako treba.Izgleda super a i dobro ja što nije baš sve za K800i tak da i ja mogu neš uzimat.![]()
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
da, ovako sam si nasao odmah i ime za stranicu i sve![]()
iPhone 5s 16 GB
Nije loše![]()
evo upravo sam dodao i malo Bozicnog (zimskog) ugodaja na stranicu![]()
iPhone 5s 16 GB
E i sad super izgleda.Još bolje
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
uff kod necu ni komentirat, a dizajnu bi dobro dosla neka promjena...baci oko na www.webcreme.org i pogledaj "sta se sad nosi"![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
znam da necesIzvorno postao cyber
jel ne kuzim se u to, sve je napravljeno u dreamweaveru u design modu. i da, link ti ne radi
![]()
iPhone 5s 16 GB
dobro, jel netko voljan napraviti neki skin, tj. template za moju stranicu? posto se ja ne kuzim u to a i nemam bas vremena. probao sam one template, ali mi nije islo. meni bi trebalo da se napravi sad kako je, ja samo da ubacim svoje tekstove i slike i gotovo
iPhone 5s 16 GB
Pa ono, kaj da velim, ok je stranica, naravno uvijek moze bolje.
E da mene ove pahulje zivciraju...
Ak os raditi kakav drugi dizajn, najbolje ti je to napraviti u Photoshopu, pa prek ImageReadya exportiras u dreamweaver a tam onda dalje samo dodajes tekst i slike po zeljama...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ma pahulje su samo na prvoj straniIzvorno postao Smrt
probao sam i tako, ali nisam znao onda kako preko slika pisati tekst
iPhone 5s 16 GB
Hehe, to je i mene mucilo prvi put, ugl, maknes sliku i u tablicu gdi je bila slika stavis ponovo sliku al kao background (kad kliknes na tablicu imas dolje u propertisima od tablice background) e i onda mos pisat kolko ocesIzvorno postao imatic
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
A postoje i <DIV> tagovi koji se mogu koristiti kao layeri... Ali za neki kompleksni layout bolje da imate debele živce prije nego krenete s time raditi... Ja se više ni ne bavim baš izradom weba, ali radio sam jednu relativno jednostavnu stvar s layerima i ubiše me...Izvorno postao Smrt
Ono, kad se nauči i skuži poanta, layeri su bolji način rada od tablica, ali bolje koristiti tablice pa da site liči na nešto nego se ubijati s layerima... Preporučam ovaj način koji je Smrt rekao, tako ionako funkcionira velika većina siteova...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
eto ponovo problem sa stranicom. Otisao mi je vec bandwith od 4 GB. Jel zna tko gdje ima neki free paket sa vise bandwitha ali bez reklama? Ovaj sad sto imam ima 4 GB i samo jedna mala slicica (50x20 px) na prvoj stranci. pa ako netko zna nesto slicno
iPhone 5s 16 GB
Mislim da bi ti ovaj mogao poslužiti: http://www.110mb.com/plans.php
2GB prostora i 100GB mjesečnog prometa. Uz to podržavaju jos svu silu tehnologija od najnovije verzije PHP-a, Apache-a, pythona...
Vrlo dobra stranica
Only a girl can judge me
evo na novoj adresi imatic.croshare.com
iPhone 5s 16 GB
evo napravio sam redizajn stranice
kako vam se svida?
iPhone 5s 16 GB
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
thx, stavio sam i google adsense reklame na svaku stranicu. Jel se vama vidi. Pricao sam s nekima preko MSN-a i kazu da ne vide. Meni se lijepo vide u FF i IE
iPhone 5s 16 GB
jako je dobra, posebno mi se sviđa što u 176*220 ima puno auta...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
da, znam da ima tih dosta. stavio bih jos, pa ako imate nekih dobrih wallpapera ili sms tonova posaljite mi na mail pa cu staviti na stranicu. (mail imate na stranici pod contact)
da, planiram napraviti i hr verziju stranice
iPhone 5s 16 GB
mislim da ti netreba hr verzija, jer nema neke velike mudrosti na eng![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ma znam, ali nista me ne kostaali necu to sad, nego kad budem imao vremena za napraviti
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks