Prednosti E61i WLAN,UMTS,baterija bolja,ekran je bolji kolko vidim na slikama,meni se osobno jako sviđa.
Blackberry 8300 lakši i manji,3.5mm jack,bluetooth 2.0
Ostalo je uglavnom isto (kamera i ostale điđe).
Iskustva koji bolje uzet, savjeti.
Mene i prednosti jednog naspram drugog.
Hvala
Prednosti E61i WLAN,UMTS,baterija bolja,ekran je bolji kolko vidim na slikama,meni se osobno jako sviđa.
Blackberry 8300 lakši i manji,3.5mm jack,bluetooth 2.0
Ostalo je uglavnom isto (kamera i ostale điđe).
E61i je k tome i Symbian... Ne znam,ja kao Nokia fan ne mogu objektivno govoriti![]()
Hm....
Bas gledam po cjenicima T-mobile i vidim da mogu ubos i
MDA Vario II isto za semu produzenja ugovora.
Naime bit cu stalno spojen preko WiFi-ja online i treba mi skype.
A opet me malo muci velicina uredjaja, neda mi se nosit ciglu.
Polako prebacujem,
Nokija E 61 ili MDA Vario II
Onda Vario II ... Iaoko su to dvije veoma razlicite kategorije telefona... Jedno je prvenstveno telefon sa jos nekim stvarcicama, a drugo je prvenstveno nesto drugo, sa dodanim telefonom...
Slažem se,Vario II je jednostavno moćniji uređaj. Touchscreen,WM... A nije ni prevelik,mislim u usporedbi s E61i
Da istina dvije razlicite kategorije.
Posto se bavim inzinjerskim poslovima mislim da ce mi Vario II biti bolje rijesenje. Dimenzije su tu negde koliko je vario II predebeo toliko je E61i preširok, pa si na istom.
A se zna mozda kad ce vario III da pricekam koji dan jos ?
ma vario 2 onda bez razmišljanja...neće tako skoro vario3(uopće nisam niti vido nikakve info o njemu) kod nas...
imas program fring instaliraj ga i prek njega ces imati skype msn,googltalk i sip.mnogo dobra stvar www.fring.com
Moj tata ima E61i i htio je kupit ovo drugo, ali je to šrot- ekran nije izdržljiv, kamera nije dobra, nema WLAN itd.Svi kažu da E61i ima ono, izdržljivu bateriju, dugo traje baterija, pa kaj vi ljudi radite s E61i, držite ju u džepu i ne vadite ju tjedandana ? Nije točno da ima jaku bateriju, moj atta ju ima i treba ju punit svaku večer, što uopće nije mana jer izdrži jedan dan(uwaaaw), ali po meni Nokia je ipak brand i manje su šanse da se pokvari, dok je ovaj drugi iz Kine, a Nokia iz Finske. Nokia ima više mogučnosti.
Zadnji uredio commando9 : 08-01-2008 u 20:18
BlackBerry je šrot po cemu?? kad pljuješ po necemu onda navedi cinjenice.![]()
Ekran nije izdržljiv u kojem smilsu??, ja ga imam i ne kužim te o cemu trabunjaš. Kamera na takvima telefonima nije bitna stvar i ona je tu radi normi koje tržište diktira tako da kamera je potpuno nebitna stvar na tme uređaju.
Da E61i sam imo i ima izdržljivu bateriju, baterija je jacine 1500 mAh.
BlackBerry nije iz Kine neinformirani covjece, sve do jednog je na telefonu made in JAPAN.![]()
I ja sam se u pocetku cimo na tipke na BB, gledo sam ih i brijem onak mala al bez beda se piše po njima i dosta brzo, treba privikavanja 3-4 dana.
Nemoj ni razmišljati uzmi E61i jer je daleko multimedijalniji uređaj od BlackBerry-a.
E61i nisam imo dugo al je bilo za pisati bez frke.![]()
Bookmarks