Pa brijem da starije nemaju taj Nseries a novije imaju...to je to...![]()
pozdrav...imam jedno pitanje.
imam nokiu n95,iza na poklopcu od baterije mi pise NOKIA.kako sam trenutno u nizozemskoj i njemackoj na putu,skuzio da kod svih mojih prijatelja na tom mjestu pise NOKIA NSERIES...uredaj sam kupio u vipu.i mene sad zanima koja je razlika?!dali neko ima neke informacije o tome?!
Pa brijem da starije nemaju taj Nseries a novije imaju...to je to...![]()
i moja obicna ima samo nokia odozada dok ova 8gb ima N Series
★★★★★
neznam.mislim da su to neke losije verzije tih uredaja koji su plasirani na nase trziste.cim dodem u hrvatsku idem u vip.jer oni muljaju nesto s tim.svi uredaji koje sam tu vidio su drukciji od mog.klizni mehanizam je drukciji,tipke cvrsce malo.minimalne su razlike.al ih ima.
mislim da ova oznaka nema veze sa tipkovnicom i kvalitetom izrade,jer neki vlasnici N95 se hvale kvalitetom izrade,a neki su razocarani.
mislim da te ne treba brinuti sto ti na poklopcu ne pise Nseries jer ako ti dobro radi i ako je kupljen u nekoj legalnoj trgovini,nemas brige.
A kad si ga kupio,moj je evo nekih 2 mjeseca star sad,iz t-mobilea je i ima taj Nseries,i radi ko vurica...![]()
pa i moj je star 2 mjeseca,i nema taj nseries.strasno. :-)al neka...kak bi ti reko...radi ko vurica ;-)
Jel zna netko di da kupim poklopac baterije za N95?
Otisli mi oni mali drzaci na poklopcu.
Hvala
ja sam vidio da ima u mobisu za kupit...isto tako sam vidio da imas kupit kompletno novu masku.umjesto ovog ljubicastog,imas crveni,bijeli,crni,plavi...
ma ja bi sebi ovu original narucio ali neznam kaku karticu trebam imat i kolko je to sigurno za narucivat.
Jel netko imao iskustva?
http://www.ipmart.com/main/product/N...r=2&prod=37796
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a pa covjece,nisam 5400kn dao da bi mi neko smece uvalio.zato me je zanimalo.
Bookmarks