trebao bi mi neki mob za oca često je na putu i potrebna mu je jako dobra baterija,izdržljivost i brzina softa ja se nemrem odlučiti koji bi a on isto pa eto nešto predložite
pozz
usporedba
trebao bi mi neki mob za oca često je na putu i potrebna mu je jako dobra baterija,izdržljivost i brzina softa ja se nemrem odlučiti koji bi a on isto pa eto nešto predložite
pozz
usporedba
Zadnji uredio pbreaker : 27-12-2007 u 18:53
★★★★★
Ovdje si stavio dva mobitela s 5 megapixelnim kamerama i uz njih V8 sa lošom kamerom (2 MP bez AF), pa pretpostavljam da kamera nije jedna od važnijih stvari...
Moj prijedlog je K850 (nemojte mislit da je zbog onog svatko hvali svoga konja) zbog jednostavnosti softvera i dobre baterije... Baterija na V8 je samo 770 mAh,na G800 ne znam kakva je,ali je zato na SE stvarno super (možeš očekivat bez ikakvih problema 3-4 dana umjerene upotrebe)...
baterija je definitivno na strani K850, pa V8
izdržljivost bi bila na strani K850 jer je monoblock, dok su druga dva ili slide ili preklopni, pa se mogu rasklimati
što se tiče brzine softa, tu neznam kako stvar stoje...
ali ja bi odabrao K850 jer mi samsung i motorola imaju lošiji soft od SE-a
Moja preporuka bi bila K850, jer pruža nekako najviše
dok je G800 više fotić nego mob, a V8 ima najslabiju kameru u usporedbi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k850 iz vise razloga..prvi je zato sto nije ni samsung ni motorola,ima najbolju bateriju,softvare...
kamera je relativan pojam... tako sam si ja recimo zamislio za k850 ali eto....
★★★★★
dvojba ostaje samo izmedju K850 i G800 i po mojem sudu bolji je K850, jer je stvarno dobro napravljen, sa odlicnim softverom,kamerom i kvalitetom izrade.![]()
Ako posjeduješ k850 i nemaš problema s njim- ti si sretnik.dvojba ostaje samo izmedju K850 i G800 i po mojem sudu bolji je K850, jer je stvarno dobro napravljen, sa odlicnim softverom,kamerom i kvalitetom izrade.
No, k850 je najbolji u usporedbi- puno sreće ak nađeš ispravan primjerak... v8 bi bio druga opcija po mom mišljenju. Baterija drži 2 dana bez punjenja, kvaliteta materijala je odlična. g800 ima autonomiju baterije gotovo na istoj razini kao i kod v8, no ipak nije tako tanak kao britva...
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
sad se dvoumi izmedju k850 i w910 novi su tu negdje s cijenom pa eto pišite
Zadnji uredio pbreaker : 04-01-2008 u 12:43
★★★★★
ovisi sta vise volis;walkman ili kamera mobitel.
W910 vrhunski dizajniran walkman orijentiran prema glazbi.
K850 je model kojem se vecina sposobnosti svodi na mogucnosti kamere.
ja bi izabrao K850 jer vise volim monoblok i vise mi treba dobra kamera nego walkman aplikacija.
S tim da nemoj zaboravit da i K850 ima media player 3.0 koji je stvarno vrhunski riješen,tako da tu ne zaostaje više za walkmanima,jedino što nema shake funkciju (koja je fora,ali zapravo ne baš previše korisna)... Dok s druge strane W910 ima shit od kamere (2MP bez AF i LED-a)...
Moj prijedlog bi bio K850... W910 baš u slučaju da ti ne treba kamera i da ti treba neki fancy slider,inače u svakom slučaju K850![]()
a to sam mu i ja rekao što se tice kamere a k850 se sada može novi s EMSC garancijom za 2800kn dok taj w910 za 2700 s pisanom (dakle nikakva)njemu treba neš jednostavnije a na k seriju je vec naviknut...
![]()
hvala
★★★★★
ja bi se odlucio za v8. v8 je od svih tih najljepsi i daleko najtanji, ima dva ogromna zaslona, softver je kako sam ja cuo baziran na linuxovoj platformi i jako je brz zahvaljujuci veoma mocnom procesoru,memorije ima u izobilju, sto se tice baterije citao sam da izdrzi 3 dana uz normalno koristenje. sto se tice kamere ako ti je tata poslovnjak i puno putuje onda mu ne treba bogzna kakva kamera iako je i ta od 2 mpx sasvim dosta za slikanje usput i stavljanje na racunalo. i jos nesto, kvaliteta izrade je na strani motorole jer su razr modeli uvijek kvaliteno napravljeni, mada ja mislim da je to zbog toga sto je tanak i sto je sve stisnuto u to kuciste pa je zato cvrsti.
Dinamo rules!!!
najvjerojatnije ce kupiti nokiu n81.pa može lock
★★★★★
...na zahtjev -...
Ukoliko se netko bude dvojio oko ovih modela - neka mi pošalje na PM zahtjev za ponovnim otvaranjem teme.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks