probaj ovak riješit. uđi u registry i trebao bi vidjet "NoFolderOptions" namješteno na 1. to možeš obrisat ili namjestit na 0.
to bi trebao nać pod ovim adresom: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]
start, run. Utipkaj REGEDIT. O tom programu nađi ovo gore.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kada upisem u Run-->REGEDIT iskoci mi upozorenje ovako nekako" Registry editor has been disabled by administrator" (ovu gresku ne uspijem snimit zbog restarta...)tako nekako, a zatim mi se resetira komp... Pa to je moj komp KAKAV vražji administrator????
E i jos nesto onaj program Tweak UI mi se isto nece da pokrene nego iskoci ovo na slici....![]()
....
http://windowsxp.mvps.org/tweakuirest.htm
Probaj čisto informativno ući u task manager (ctrl+alt+del). Imaš li na računalu više accounta?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Task manager mi radi.... nemam na kompu accounta, samo jedan...
http://windowsxp.mvps.org/tweakuirest.htm
l
l
v
prva metoda nista opet isto... a druga odmah greska
----> slika![]()
....
Onda te je netko postavil ko običnog usera. Dal si sam instaliro windowse il netko drugi?
sruši sistem šta razbijaš glavu
Sam sam stavio windoze... Sve je bilo na svom mjestu nisam imao nikakvih ograničenja, to mi je na lapu tako da nitko nije po tome nesto radio. Windoze sam satavio prije jedno cca 1,5 g.
Da nisam pokupio kakav virus?![]()
....
odi u control panel, user accounts. Provjeri dal si postavljen kao admin ili limited.
Folder options je meni na Control Panelu...
Admin sam i banana nemam Folder options u Controlu....
Jedno pitanje: kako najlakse sacuvat sve podatke i instalirane programe ako srusim windoze (xp home) i stavim ih opet?
....
napravi back up(sve sprži na dvd-e) ili ako imaš poveči hdd sve prebaci na drugu particiju jel kada dižeš nove win. formatiraš samo c particiju...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
imam neki dojam da je neki od windows updateova ima prste u tome, jer i meni fali ista ta opcija, a nemam je ni u control panelu...
i dešava mi se ista stvar sa regeditom![]()
ako ti je slabiji racunar... mislim sad <P4 ne isplati ti se pravit back up... predugo traje.... ja sam tako jedno 17h morao cekati da mi napravi backup...
###1410989180026
to je lap, Turion 64 x2 1.8, moze kakva uputa kako se radi backup...
no name:
100% W. update cesto znam updejtovat windoze grrrr....
....
imam i ja pitanje: imam Windows XP OEM, i kad ga frishko instaliram i odaberem show hidden files and folders, i stisnem ok, on uopste ne reagira, i dalje je ukljucena opcija do not show hidden files and folders. pritisnuo sam i apply pa ok, ali nista. zna li ko alternativni nacin?
Neceg sam se sjetio!
Za jedan i za drugi problem probajte napraviti ovo:
Desni Klik na My Computer - Properties - Advanced - Performance - Settings.
Tu stavite Adjust for best appearance - Apply.
Mozda se ipak nesto pokrene.![]()
Rijesenje: instalirao sam TuneUP Utilities 2008 pocistio komp i registrije i tko znas sta..... I probao utipkat REGEDIT i radi te upacio uputu od clana: yager u postu #2 i dobio sam sada Folder Options pod Tools. (hvala yager-u!!!!!!!!!!!!) tako da sada imam ekstenzije, hidden file itd.... A nakon obrade TuneUP 2008 radi mi i Tweak UI.
e da sada imam i u Control Panelu Folder Options.... jupiiiiiii....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio lika091 : 06-01-2008 u 23:13
....
Bookmarks