387 ti je pozivni za BIH
pa probaj jos jednom nazvat pa cut neko drugo misljenje...
ja tak uvijek napravim ako nisam zadovljna odgovorom prvog operatera koji mi se javio...
Evo imam jednu osobu (ž) koju sam se bio upozno prek neta (foruma) bezveze i razmijenili brojeve da bi smo se mogli zajebavat trzanjem...
e sad je slijedeći problem, ja sam na VIP-u bonovi 091... e sad kod nje počinje sa 387...... nemam pojma koji je to operater uglavnom ona je u BIH, Sarajevo, dok sam ja u Zagreba, problem je slijedeći ja kad god pokušavam zvat ili poslat poruku do nje nikad nestigne u bilo koje doba dana i noći više puta pokušavajući zaredom tu i tam bi se od 20 pokušaja 3 bi uspio uspostaviti poziv, dok SMS nikad nestigne, dok ona mene može bezproblema zvat i poslati poruku ko da imamo istog operatera i da smo u istoj državi, nekužim
bio sam zvao VIP operatera i veli da je greška do BIH operatera, e sad mi je to FULL čudno kak pozivi i SMS idu samo u jednom smjeru, dok u drugi ne tj. iz BIH u CRO ide savršeno, dok iz CRO u BIH neide nikako ???
jel me to lik iz VIP-a mulja jer ni sam nema pojma pa je bubnuo da neispadne glup ili je zbilja upravu ???
387 ti je pozivni za BIH
pa probaj jos jednom nazvat pa cut neko drugo misljenje...
ja tak uvijek napravim ako nisam zadovljna odgovorom prvog operatera koji mi se javio...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ako ti ne mozes upostaviti poziv ili poslati sms a ona moze onda je obicno do tvoje mreze.
aha... 387 je pozivni broj za BIH nekak dalje onda ide 615 tj. 387615... e sad kak da taj problem riješim, nekužim ???
bio zvao prvi put javila se bila operaterka i nekaj mi je bila pričala da moram neke kodove upisati koje su mi se onak činlile dosta nelogične ko u stilu da mi je mob/SIMS zaključena prema inozemstvu... i imo sam pravo isprobo sam to sve kaj je bila rekla i nije šljakalo, pa sam išo drugi put zvat i javi se operater i rečem mu problem uz vezi inozemnog razgovora bez da sam prethodno spomenuo da sam već razgovarao s njegovom kolegicom operatevkom i on mi odmah veli da je problem u BIH mreži, kao sa mojim pozivom je sve ok jer kao uspio sam ih dobiti >>> njih VIP "help" <<<![]()
i kaj sad mislim probo sam i sa bratovog moba koji je isto tako VIP i naravno nisam uspio![]()
baš mi je ono bilo glupo ona mi SMS-om čestita Božić 25.12. i sad naravno ja tu poruku sam bio dobio navrijeme i sve to i idem joj uzvratiti i veli slanje poruke nije uspijelo probo više puta i ništa, mislim to mi je idiotski jer ono ispada ko da sam ju ignoriro i nisam uzvratio porukom da joj čestitam Božić, pa se onda morao e-mailom čestitati i ispričati zake nisam nisam poslao SMS poruku![]()
e sad mene nemuči tolko kaj baš nju nemogu dobiti iz zajebancije i tak, već ono šta ak danas sutra budem fakat morao zaozbiljno zvat u BIH bez zajebancije ili u neku drugu državu i onda mi nebude šljakao poziv kaj ću biti prisiljen promijeniti drugog operatera ???![]()
A jesi li možda zaboravio ispred 387 staviti dvije nule ili + !?
Npr. +38761...
Koji bilo!
Bookmarks