Canon Scanner LIDE 25
Boja: 48 bitni ulaz / 24 bitni izlaz;
CB: 16 bitni ulaz / 8 bitni izlaz
Optička rezolucija: 1200 x 2400
389.00 Kn
ili
HP Deskjet F2180 print/scan/copy
48 bitna boja
Rezolucija 1200x1200
489,00 kn
Canon Scanner LIDE 25
Boja: 48 bitni ulaz / 24 bitni izlaz;
CB: 16 bitni ulaz / 8 bitni izlaz
Optička rezolucija: 1200 x 2400
389.00 Kn
ili
HP Deskjet F2180 print/scan/copy
48 bitna boja
Rezolucija 1200x1200
489,00 kn
ak ti trebao za posao pa je vazna kvaliteta skeniranja canon ... ak je za kod kuceonda hp ..... tak bi ja napravio
![]()
F2180 imam vec nekoliko mjeseci, prezadovoljan,skener radi izvrsno!printa fotke, kopira!
Ja bi uzeo all-in-one. Ja imam Brother DCP-117, all-in-one, i dobro radi sva tri posla.
Još uz to ima i 5-in-1 čitač kartica.
Ali ako imaš printer, onda si uzmi samo skener.
Zamjenske tinte za hp postoje ili??
Uzmi skener posebno.
Epsonov nije loš sa automatskim uvlakačem starih negativ filmova :-)
citao sam nedavno neke komentare tipa 'nikako ne uzimajte all in one, to je smece', 'ti skeneri nista ne valjaju', itd.
to su najobicnije gluposti, bedastoce.
istina je da, ako ti skener odnosno printer treba u neke ajmo reci profesionalne svrhe ili u krajnjoj liniji poluprofesionalne, tada ces uzeti zasebno neki dobar skener.
ali prosjecnom korisniku za neke normalne potrebe pa cak i nesto zahtjevnije, ovakvi all in one sustavi su odlicno rjesenje.
ja imam all in one, canon pixma mp180 ali to ne govorim zato.
a skenirao sam svasta od najobicnijih crno bijelih dokumenata do slika, fotografija iz obiteljskog albuma itd, i kvaliteta je vise nego solidna.
prije toga sam imao printer i skener zasebno medjutim to je oduzimalo previse prostora. ali mozda i najveci razlog kupnje je funkcije fotokopiranja (dakle samostalno bez pc-a) i to zbog mame jer joj to treba..
hm, toliko..
sretno sa kupnjom![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks