Vrlo ti je jednastavno..Treba ti linux i druga wifi kartica bazirana na atheros chipsetu sa intelovom neces moci nista..
jel zna neko mozda kako ju razbiti?
nasao sam jednu mrežu ali je zasticena WEP-om, pa ako tko ima neki program po mogučnosti za WIN da stavi link.
gledao sam na netu vecinom ima za linux imam i njega ali se slabo snalazim u njemu, ako nista ako bi netko mogao samo u kratko napisat koji prog i kak da to pokrenem i sve (win ili linux(ja imam ubuntu))..
neznam jos sam gledal da je vazno i koju wlan karticu imas, te da treba neke drukčije drivere stavljat ili nest tak??
ja imam intel pro 2200BG...
pozdrav, ako znate sta, javite....
Vrlo ti je jednastavno..Treba ti linux i druga wifi kartica bazirana na atheros chipsetu sa intelovom neces moci nista..
koliko kosta takva kartice i koji je to model??
meni treba za laptop pa je pozeljno da bude USB ili PCMCI
Imas dosta takvih kartica sa atheros chipsetom,kvalitetnije kostaju oko 200-250kn i moras kupiti PCMCIA karticu.
Mislim da su na ovom forumu zabranjene takve stvari. Kršenje zakona, odnosno davanje uputa za kršenje zakona (s obzirom da je jazz jasno napisao da želi prekršiti zakon).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ovo je informativno.. ako to tak procjenjujete onda obrisite temu...
Mislim, kakva su to posla? Kačit se na zaštićenu mrežu. OK da ju ne zaštitiš, pa tko ti je kriv, ali ovo mi je čisti lopovluk. Dajte zatvarajte ovo.
To je i razlog zasto covjeku nisam dao sve upute kako to raditi nego samo sam mu rekao s cime..Mene je to osobno interesiralo koliko brzo se moze probiti pa sam se igrao doma sa svojim AP-om..
iako ovo ne znam i kanim radit, kao informatička osoba volio bih što više o ovakvim stvarima znati da obogatim svoje znanje i naravno da će to neki zloporabiti ali ko smo mi da to možemo spriječiti. google nađe puuuuno tekstova, nema smisla
Google nadje dosta toga ali puno tih informacija je bezkorisno,imas par dobrih siteova koji jako dobro objasne kako se takve stvari rade ali naravno sluze samo za edukacijske svrhe a ne zlouporabu..
Ne treba ti Linux, može se iz Windowsa,nije istina da trebaš imati PCMCIA karticu,sa običnom PCI karticom ide bez problema.Tvoja Intelova nije podržana,ali tu možeš provjeriti koje su podržane www.atheros.rapla.net/.
ovako...oko mene ima par WPA mreza pa ako netko zna sto mi sve treba za probiti WPA mrezu neka mi javi i objasni postupak
Zadnji uredio Red Dwarf : 27-11-2007 u 15:00
e ovo je več previše...najbolje da se sami obrazujemo, povlačim što sam reko
Ja bih želio upasti u sustav banke i prebaciti na svoj račun neke pare. Ako mi može netko napisati kratki tutorial, i ako može da se radi po Windowsima!
![]()
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
heh treba ti d-linkova kertica D520 sa atheros chipsetom i aircrack i danje je sve lagano i radis u windowsima ako te to zanima pitaj mene ja ti znam
Bookmarks