Dali sta sviras?
nekoliko godina sviram električnu gitaru ali u zadnjih nekoliko mjeseci je uopće nisam primio u ruke zbog obaveza na faksu... šmrc...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 14-12-2007 u 00:14
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Usnu harmoniku - blues.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne.....nemam ja vremena za to....![]()
ja sam teta u vrticu, naravno da sviram!
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja već odavno planiram naučit svirat harmoniku,pa da budem glavni na dernekima![]()
ovak... sviram klavir i harmoniku... harmoniku već 11 godina, od prošle godine sam počeo ić sa starim na gaže i svirat i tak... i polako... ide mi...
edit: evo filmić iz italije sa izleta u raveni, na glavnom trgu svirao neki frajer, i pito ga ja je l mogu ja malo i dao mi...
http://www.youtube.com/watch?v=dnUOPDbZ9G0
oglasnik.pforum - biker boy
Klavijature,bubnjeve i malo bas gitaru...
...i ja sam nekad svirao (produciro) na PC
![]()
ja sviram bas gitaru. A nije belane da se hvalim ali eto samo kažem pozzz
da, naravno i posvadbama se svira, samo kaj stari onda preuzima stvar u svoje ruke, jer ipak ima 15 god. iskustva, al ovak manje zabavice i to...to mogu svirat bez pol beda... imam i klavijature... profi... korg pa1x i korg pa800, svu aparaturu, mixetu, subwoofer, zvučne kutije, sve...
oglasnik.pforum - biker boy
@Eminem, savjet:
Otići u obližnje polje i potražiti biljku po imenu datulja( seoski naziv ), a.k.a biljka ljudožderka, sjeme iste te se najesti do zasićenja i nakon detoksikacije doći ovdje na forum i prepričati doživljaje....
Pozz
OT, sviram tu i tamo....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Muzičari koji piju nikad nisu patili od treme
da, da muzičari koji piju nikad nisu stizali na vrijeme....Riblja čorba
sad trenutno ništa,a svirala def i bongo....
...polako se vraćam u tamburaške vode...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
wild boy sta ces svirat? da mi osnujemo bend,ali tek za godinu i pol,hebiga skola me malo hebe
Bubanj, vec 2 godine.
sad bi ti reko kaj sviram (dativ)![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks