...nemoguće, jer kamera ima izlaze (od ulaza vjerojatno samo za mokrofon)...
...stoga ako želiš snimit stare materijale bolje je spojiti video ili kameru na komp i preko njega radit...
Pozdrav svima !!!
Želio bih kupiti digitalnu kameru, vjerojatno neki JVC model npr. GZ-MG 175 ili 255, ali imam jedan problem. Da li se sa tim ili sličnim kamerama može raditi video capture tj. da li se može na takvu digitalnu kameru spojiti analogna kamera ili video rekorder pa da se napravi konverzija iz analognog u digitalni oblik zapisa ?
Molim ekipu koja se bolje kuži u takve stvari da me savjetuje.
Pozdrav,
...nemoguće, jer kamera ima izlaze (od ulaza vjerojatno samo za mokrofon)...
...stoga ako želiš snimit stare materijale bolje je spojiti video ili kameru na komp i preko njega radit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To znam, ali nemam na kompu grafičku karticu sa video ulazom, ali zato imam Pinacleovu externu DVB-T karticu PCTV 330e koja ima video ulaz. Spojio sam to na komp međutim konverzija analog to digital prolazi samo na najlošijoj kvaliteti, čime baš nisam zadovoljan. To je razlog zašto bih kupio digitalnu kameru koja može raditi konverziju.
Za par sto kuna možeš nabaviti karticu koja ima hardwaresko mpeg kodiranje, DVB-T karticama to u pravilu ne treba jer im slika dolazi već kodirana u mpeg.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks