To smo već i mislili.
Čekaj samo, ja mislim da će do kraja 2005. VIP promjeniti ime u Vodafone.
Domaći mobilni operater HTmobile prošli je tjedan objavio da će do kraja godine postati članom T-Mobile grupe, koja je dio Deutsche Telekoma (DT), većinskog vlasnika Hrvatskog telekoma (HT). Pridruživanjem će HTmobile promijeniti tržišnu marku i ime u T-Mobile Hrvatska, a tvrtka će i dalje ostati u 100%-tnom vlasništvu Hrvatskih telekomunikacija. Zasad se ne zna koliko će proces rebrandinga trajati i koštati, no očekuje se da će biti dugotrajan.
Korisnicima HTmobilea pridruživanje bi trebalo donijeti nove pogodnosti i usluge, poput jeftinijeg roaming razgovora u T-Mobileovim mobilnim mrežama u inozemstvu. U međuvremenu, prema neslužbenim informacijama, cijena slanja SMS poruka u Cronet mreži trebala bi se povećati s 0.24 na 0.35 kn nakon 1. kolovoza. Grupacija T-Mobile krajem ožujka ove godine zabilježila je 63 milijuna korisnika mobilne telefonije.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To smo već i mislili.
Čekaj samo, ja mislim da će do kraja 2005. VIP promjeniti ime u Vodafone.
i opet dode na isto
Te izmjene imena i brandova nam neće ništa posebno predstavljati. Neke promjene možemo očekivati tek ulaskom trećeg operatera. I kvit.
slazem se. a ak su nas mislili s tim zaje... onda su se grdo oni za......
...već jesu - koristite mobove...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
manje vise. ovisi ak mob uzmes preko firme
...pa to će biti treći put da mjenjaju ime...žalosno,ne razumijem šta će previše s time dobit,osim nekih pogodnosti...pa mogli su ostat na sadašnjem imenu...
Reklama decki. A reklame sluze samo da se nesto bolje prodaje. Eh, da, i da se na racun tih reklama izmuze lova od potrosaca. Iako osobno ne vidim neku veliku korist, osim da se decki povodom tih manifestacija i promocija, dobro nazderu. A sto se tice trzista, uvijek su bili 50:50.. pa ako reagiramo na ovakve reklame sad, tko zna sto ce biti kad u igru udje i operater #3, pa im unese malo nereda u poslovnu politiku..
Don't worry, be happy =)
Ma nije reklama, jer koliko je poznato mobilni operateri u Hrvatskoj najviše troše na marketing, tako da im ovo sigurno ne služi kao reklama. Zapravo, moglo bi im čak i u neku ruku odmoći, jer kad se kupac navikne na jedan brand, oni ga promijene i nastane zbrka. Mi ćemo znati tko je tko, ali dobar dio ljudi neće imati pojma da je HT mobile promijenio ime i design. To je sigurno zbog većinskog vlasnika dionica i uklapanje HT-a u "T-mobile obitelj".Poslao: Mexx
Reklama decki. A reklame sluze samo da se nesto bolje prodaje. Eh, da, i da se na racun tih reklama izmuze lova od potrosaca. Iako osobno ne vidim neku veliku korist, osim da se decki povodom tih manifestacija i promocija, dobro nazderu. A sto se tice trzista, uvijek su bili 50:50.. pa ako reagiramo na ovakve reklame sad, tko zna sto ce biti kad u igru udje i operater #3, pa im unese malo nereda u poslovnu politiku..
Ipak će im to biti barem djelomično od koristi jer kada dođu turisti, sigurno će rađe odabrati poznati T-Mobile, nego u inozemstvu nepoznati VIP (osim ako primjete mali natpis Vodafone kod VIP-a)
...evo pročitao sam u novinama (ne znam dal su današnje ili jučerašnje) da HT planira dovesti Kyle u Hrvatsku,točnije u ZG na Jelačićev trg...točni datum ne znam...
ma svasta..... mogu se kladit da nece nista biti od tog
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...pa prvo su zvali Madonu,ali ona nije htjela doći pa im je sad ona ostala...ali isto se kladim da neće doći...
Kao i Metallica, Pink itd.![]()
......a vidjet ćemo šta će biti...
ja neću ići na koncert pa mi mogu umanjiti telefonski račun za ulaznicu...
...iovako si već platio ulaznicu...![]()
može se napraviti povrat kao za struju ukoliko su ti viška naplatili![]()
...a kad si ti to vidio...
Ipak su to urbane legende...![]()
ja sam utopista![]()
i to nekoliko putaIzvorno postao dmi
![]()
T-Mobile !?!? Ovdje kod mene reklame za T-Mobile radi Catherine Zeta Jones (T-Mobile, Get More !)... mozda nesto slicno bude i kod vas
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
neka samo dođe ovdje dat ćemo mi njoj još više![]()
...ali ako je vidjela Severinu(mislim onaj filmić),mislim da će je to odvući,jer ipak...kulturna smo mi zemlja,zar ne...
Bookmarks