Za Nokiu ne znam, ali čoko nema utor za karticu, pretjerano jak zvučnik , speakerphone uopće nema, ali je lijep i ima dosta opreme.
eto zanima me koji je od ovih mobitela bolji, jer se dvoumim između njih
molim vas pomozite...
edit:
koji ima bolju kameru, i videokameru???
Zadnji uredio _lunac_ : 26-12-2007 u 17:49
Za Nokiu ne znam, ali čoko nema utor za karticu, pretjerano jak zvučnik , speakerphone uopće nema, ali je lijep i ima dosta opreme.
enivan
hitno je
LG je ljepsi,kvalitetnije izradjen i ima touch navigaciju,ali 5300 ima bolji ekran,utor za memorijske kartice i vanjske tipke za mp3 player i po meni je ipak bolji izbor.
tenk ju
al ne jedino me zanima ova CIF video kamera kod nokie
jel to bolje nego neznam neka obična video kamera??
ta kamera je jedino za video pozive i ne mozes ocekivati neku vrhunsku kvalitetu.moze posluziti i za fotografiranje ,ali to je sve.
Za što ti treba mobitel? Ako je za šminku, onda Čokolada, ako je za hard-slušanje mjuze, onda Nokia (čini mi se bespotrebnim uopće uspoređivati).
KG 800 sam za Badnjak prvi put držao u ruci u T-Centru DBK. Što kazati-simpa mob, ali ga ne bih kuovao. Onaj touch-dio mi se čini preveć ranjivim.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo sad sam u kuci provala snimati na oba i usporedila.na nokiji je zvuk puno bolji a i slika je malo cistija. inace nokijin softver je puno bolji mozes namjestati ama bas sve,za razliku od lg gdje ne mozes ni za poruku birati zvono. lg izgleda ljepse i elegantnije, ali one touch tipke su malo preosjetljive, zna mi se dogoditi da zabrljam. sto se tice igara i aplikacija za nokiu ima svega,za lg premalo(naravno pricam o besplatnim aplikacijama i igrama), a i spajanje na racunalo: s nokijom sve stima super, nakon nokije lg mi je grozan.moram imat salabahter za ubacit igru a i onda mi je zna ne prihvatit.organizator koristim nokijin. sve u svemu lg je elegantan i lijep mobitel i u tome mu je jedina prednost u odnosu na nokiu.lg je zgodan kao drugi mobitel,pa sve sto je bitno za organizirat ubacis u prvi. a raspisala se ja.
pozdrav
fala mala...![]()
Bookmarks