u svakom slučaju kvalitetan. gledao sam jednom prilikom negdje na netu koncertne fotografije ostvarene sa S3 (ne znam adresu web stranice, to mi je prijatelj pokazao jednom prilikom) i to izgleda odlično (ne jamčim, ali mislim da fotke nisu bile photoshopirane). fuji izrađuje aparat, dakle potpisuje tijelo i elektroniku, a koristi bajonet za nikonove objektive, što je s jedne strane odlično jer su ti objektivi mrak, a s druge strane nikkor objektivi su najskuplji na tržištu (da, čak skuplji i od canona) tako da taj detalj uzmi u obzir. dobitak u odnosu na nikona je da je S3 tijelo jeftinije od nikona iste klase.
ja da imam prilike i novca (prvenstveno za objektive) uzeo bih S3 bez puno razmišljanja. djeluje robustno i kvalitetno izrađen i slike koje sam učinjene s njim vidio su odlične. nemoj samo razmišljati o ideji da ga uzmeš i staviš jeftine i loše objektive na njega, to je malo promašena ideja. kvalitetniji objektiv na lošijem tijelu je po meni uvijek bolje rješenje od fantastičnog tijela s lošim objektivima.
e, da, klasa.. spada u srednju klasu DSLR-a s tim da je top model tog proizvođača, tako da je kvalitetno izrađeno tijelo, nisu imali na ničemu štediti da bi ostalo za 'jači model'

Odgovori uz citat
Aparat je MRAK! Iznad je svih mojih očekivanja...

Bookmarks