zašto ja nemogu insztalirat jeb... smartmovie ako skinem za uiq 3.0 i piše da podržava jeb.. w950 a on mi stalno javlja-navidom:component failede security check
cannot install...popizdit ono...-.-pomoć![]()
zašto ja nemogu insztalirat jeb... smartmovie ako skinem za uiq 3.0 i piše da podržava jeb.. w950 a on mi stalno javlja-navidom:component failede security check
cannot install...popizdit ono...-.-pomoć![]()
ja sam datumom prčko a signanje,no idea...pitanje jedno onak kak ja nemrem tj neznam di kaj treba zamjenit boju pozadine u walkmanu..kod vladobradovih slika w950 sam vidio da se to more al ono...dikajtreba
neznam vladobrad kod tebe sam i uočio...kad si prodavao mob...imao sidakle plavu pozadinu i moodove u zutoj boji...
Ljudi kako da registrujem smartmovie??? Nema gdje nisam tražio kod, ali ne ideSerial: 357621005219268
to mene isto brine... kako da ga registriram????tj da mi svira duže od 1h filma...
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
ok ljudi, da ne otvaram novi thread, zanima me kako u smartmovie-u loadati titlove....procitao sam na njihovoj stranici da player podrzava titlove(znaci da ih netrebam integrirati u converteru, vec ih sam player na mobitelu moze loadat), zanimame koji format podrzava.... .sub, .srt, .txt?
This one is dedicated to all the ravers in the nation...
Skini pa instaliraj titlove koji su ti ponudjeni na stranici http://www.lonelycatgames.com/?app=smartmovie i to ti je to !
Dalje sve ide kako treba ....
Jel zna tko kako ga registrirat nemogu gledat film duže od 1h
Bookmarks