A kakvo je stanje baterije? Ukjuci ga u struju pa onda javi kak ide.
Imam acera starog 15-ak dana i počeo se gasiti za vrijeme rada.
Jednostavno se ugasi, nekad i par puta dnevno.
Jel to gašenje može biti zbog virusa ili zbog windowsa (xp) ili je problem hardverski.
Da nosim u servis?
Koji bilo!
A kakvo je stanje baterije? Ukjuci ga u struju pa onda javi kak ide.
ja sam imao (i sad imam) potpuno iste simptome... Rekli su mi da nisu sigurni, ali da je vjerojatno matična ploča. Nažalost moja garancija je tada već istekla za neka 2 mjeseca...
da se nadovezem,ja imao kontra problem,nije se htio ugasit,tek nakon nekog vremena...neznam zasto..
da ti nije namjesteno da se ugasi nakon nekog vremena?
btw reci o kojem aceru se radi?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Radi se o acer aspire 5720z.
Star je 15ak dana.Operativni sustav je windows xp.
Nije do baterije jer radi na struju, baterija uopće nije u njemu.
A nije namješteno da se gasi nakon određenog vremena jer se uvijek ugasi dok radim nešto na njemu npr. sinoć sam igrao fifu.
Zanima me može li biti do softwera ili virusa jer ako je do hardwera da ga odmah nosim u servis ( nije još prošlo mjesec dana pa ću tražiti novi), a prije sam imao problem jer se nije htio ugasiti na shut down pa je nakon reinstalacije windowsa sve bilo uredu, a sad je počelo ovo nepredvidivo gašenje.
Koji bilo!
Problem gašenja se dešava zato što se ventilator nekada jednostavno ne upali pa se računalo gasi kad procesor dođe do određene temperature( instalirao sam program koji mjeri temperaturu procesora i hard diska).
Kad nakon gašenja ponovno upalim laptop ventilator se odmah upali i radi punom snagom dok ne ohladi procesor i tada radi normalno tj. kad se procesoru povisi temperatura onda se pali ventilator.
Postoji li neki program koji regulira palenje ventilatora?
Može li biti neka greška na windowsima??
Nisam u zg pa mi nije tako jednostavno nositi laptop na servis iako ima garanciju.
Koji bilo!
Bookmarks