mislio sam ovo stavit u usporedbe mobitela di bi i trebalo bit al kad su pravila takva kakva jesu , eto stavih ovdje.
dakle trazim slide phone , koji jasno na nešto liči , ima bar prosječnu kameru (iako mi je to jedan od prioriteta da kamera bude bolja) i da nije dakle težine da trebam torbu samo za mobitel.
jasno , svakodnevnim surfanjem su mi se iskristalizirala dva modela od kojih bi svemirska kombinacija bila upravo ono sto ja zelim , so gather arround:
izgled , masa i kamera samunga u600 PLUS funkcionalnost , baterija i kvaliteta zvuka SE w850 .
![]()
moze se rec da sam na nekih 75% okrenut SE-u . samsung mi je dobio
kad sam cuo kolko baterija traje , to jednostavno kod mene ne prolazi.
ako bi me netko uvjerio da postoji baterija za neke normalne nofce koja bi se mogla stavit da se to promjeni...
no ono sto zelim reci , ako netko ima neki drugi prijedlog , nek se izjasni. i svoje eventualno želje pozdrave i razmisljanja u vezi ova dva. Samsung me mnogo privlači dizajnom , dok me SE mnogo odvlači težinom . Isto tak , shvacam da SE je iso odvajat walkam od cybershot serije , ali koji biser je stavio video snimanje na razini pretpotopnog mobitela 5 godina starog.176 * 144 ?!?! moja stara drla od mobitela ima tu reozuciju.
daj ajde ... to mi je tolki downer..
samo da napomenem , LG/sagem i slicni marginalci ne dolaze u obzir.. za symbian nemoram valdja ni pricat, kad cu htjet nosit pol kile glumljenja okrnjenog računala sa 4cm dijagonale ekrana u đepu , znat cu da je zlo došlo.
txh ko god se odazove na ovaj hvale vrijedni vox populi

Odgovori uz citat
, puno je tanji od 850, ljepši od u600 i 850 zajedno, unaprijeđeniji od obojice + puuno je lakši što ti je i bitno u cijeloj priči, jel? ...i mislim da je ovo pravi izbor za tebe.. 

Bookmarks