Nemam pojma,al moja pretpostavka je da program ima neki temporary folder na c (s obzirom da se instalira na c) u kojeg stavlja tu datoteku za vrijeme odpakiravanja,te kad odpakuje onda salje na d. Nadam se da nisam reko preveliku glupost...![]()
Evo ovako, imam HP 6715b, 160 GB HDD i 2 gb rama. disk je podijeljen na 2 particije C: (60 GB) i D: (100 GB)
i sad npr. jedan film, 7 dijelova, 700 MB zapakirano u RAR formatu na C: disku mi otpakira za npr 1 minutu, a na D: disku za 2,5 minute
u cemu je problem?
iPhone 5s 16 GB
Nemam pojma,al moja pretpostavka je da program ima neki temporary folder na c (s obzirom da se instalira na c) u kojeg stavlja tu datoteku za vrijeme odpakiravanja,te kad odpakuje onda salje na d. Nadam se da nisam reko preveliku glupost...![]()
hmm, vidis u pravu si valjdabilo je oznaceno na C:\Doc i sett...\temp sad sam stavio na D: i moram sacekati dok mi se skine film pa da vidim
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ono sta sam napisao je po meni imalo logike mada nemam blage o tome... Ako je to u pitanju,onda ce ti bit veeelika zajebancija svako malo mijenjati putanju podataka iz c na d,al nije ni to problem jer sve sto bude u zipu uglavnom si skunuo s neta i najvjerojatnije je neki filmic,zvuk igra... a to ces kad tad stavit na d,da ti ne zadavi c... I guess...
ma znam, na programima za skidanje sam promjenio putanju na D: a na ovom se nisam sjetiosve sto skidam ide na D: tako da nece biti problema
![]()
iPhone 5s 16 GB
eto i dalje problem nije rijesenipak i dalje dugo traje. Koliko vama treba da otpakira jedan film od 700 MB a da imate slicnu konfiguraciju (amd sempron 3600+ 2 Gb rama)?
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks