Kako u excelu napravit formu da mi sve celije koje su popunjene zakljucaju i da se nedaju mjenjat osim ako imas sifru?!
jel bi mi tko mogo pomoc, jer mi je hitno
Kako u excelu napravit formu da mi sve celije koje su popunjene zakljucaju i da se nedaju mjenjat osim ako imas sifru?!
jel bi mi tko mogo pomoc, jer mi je hitno
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Neznam da li imas na Office hrvatskom ili engleskom, pa evo na oba.
Alati (Tools) -> Zaštita (Protection) -> Zaštita lista (Protect Sheet)
AKo zelis da se neke celije mogu uredjivati onda stisnes na njih desnim gumbom -> Oblikuj čeliju (Choose Format) -> tab Zaštita (Protection) -> maknes kvacicu sa Zaključana (Locked)
Nadam se da ce pomoci...
Evo i jedan link...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
ok hvala, mada znam za to, al meni treba nekaj kad jednom netko utipka da se nemoze mjenat a da neznas sifru, znaci sad je prazna celija, i netko utipka svoje inicijale, kad potvrdi odma da se zakljuca celija sama automatski
You Hack me!
Ne vjerujem da tako nešto ima ugrađeno u Excelu. Možda da se neki macro napravi, koji bi nakon unosa pokrenuo par akcija da to snimi i zalocka, inače sumnjam.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da, slazem se... to ces trebati neko znanje VB-a...
No pretpostavljam da znas, pa cu ti dati link, nisam isprobao, ali koliko sam shvatio da je to to sto ti trazis:
LINK
Nadam se da ce ti pomoci...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
e to je to, hvala ti
You Hack me!
NP, i drugi put...![]()
Philip B. Crosby
Bookmarks