...pa jesi instalirao sve programe za rad...jer kod samsunga je poznato da za rad s fileovima, s kontaktima i dr. zahtjeva svaka svoju aplikaciju...
...tj. imaš li instaliran File manager...
Pozdrav ljudi, nisam novi ovdje, al sam moral napraviti novi account...
imam jedan problem, pa vas molim da mi pomognete, ako je moguce....
Imam samsung D600 i sad bi si prebacil muziku s kompa na mob preko kabla, ali instaliram program, i sve radi, ali mi nece otvoriti niti jednu onu aplikaciju u PC Studiu, ono menage files, i to... kliknem na to, ali otvaranja nema... moze mi netko reci kak da to rijesim????
isel sem metodom update, rekoh mozda mi to pomogne, nest mu fali pa si uzme s neta, al ne pomaze... inace prog je bil inst na kompu, i radil je prefektno, ali nekon jedno mjesec dana ne koristenja, jednostavno se to dogodilo da mi nece otvarati... i ja prog izbrisal i opet instaliral, ali nista, i update i sve al ne otvara tu opciju menager files... molim vas moze li pomoc???
hvala unaprijed
...pa jesi instalirao sve programe za rad...jer kod samsunga je poznato da za rad s fileovima, s kontaktima i dr. zahtjeva svaka svoju aplikaciju...
...tj. imaš li instaliran File manager...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i meni je bilo nešto slično al s drugim programom i nisam uspjela popraviti,neg je proradilo tek kada sam reinstalirala windowse...
veli mi buraz da je najvjerojatnije nest probelm u kompu, dok se stavi novi windows da bude opet ok
Bookmarks