Imam tu video fajl kojeg se moze pogledati preko quick timea i real playera, zeljela bih ga konvertirati ali ne mogu jer ima nepoznatu extenziju, odn. nema extenziju!! ???
Imam tu video fajl kojeg se moze pogledati preko quick timea i real playera, zeljela bih ga konvertirati ali ne mogu jer ima nepoznatu extenziju, odn. nema extenziju!! ???
Pa, koja je ekstenzija u pitanju? To najlakše možeš vidjeti u total commanderu.
moguce je, nema ekstenziju, ne vidi se ni u total commanderu, da se vidi u njem mogla bi se vidjet cisto iz windowsa, ekstenzije sam omogucila da se vide ali ovaj u nastavku nema nist. Fajl je dakle video, divx ni wmp ga isto ne prepoznaju
pa dodaj mu ektenziju *.avi ili koju hoces, pa vidi s kojom radi
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možeš ga pokušati otvoriti hex editorom i po prvih par (3 ili 6) znakova potraži na netu kojoj ekstenziji odgovaraju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
si ga otpakiravo?! to se hoce desit kad sa hjsplitom otpakiravas, a trebas odnosno sa winrarom, pa nece radit sa ni jednom ekstenzijom..onda ga jednostavno sa winrarom odpakiras i sve radi...probaj!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
.mov za quicktime ili .rm za real
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Total Video Converter si isprobala???
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bok, Robert, nece s TVC-om.
Evo inace slika iz hexeditora:
Ovako, dali smo neke dvd-e na montazu u studio koji se time bavi, ovo sto ja pokusavam konvertirati je fajl koji su oni montirali i dali nam da ga pogledamo prije finalnog uratka, dakle projekt jos nije gotov pa su ga zabarikadirali da se osiguraju.
Zadnji uredio daspei : 03-12-2007 u 16:15
Radi se sto posto o nekom smecu.. to je moguce.. tako da samo su napravili neki file koda je film i nagurali nekako ti 700mb ili koliko vec.. tako da.. to te nemora cudit.. probaj skinut s neke druge stranice
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
quicktime, stavi ekstenziju .mov
vjerovatno je zaštičen od kodiranja
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
*.mov
Nego, sada ga "mogu" obradjivati ali converted file ispadne siva slika bez tona, da li ipak mogu nesto napraviti da ga uspijem prebaciti da radi, htjela bih ga stavit na youtube
Zadnji uredio daspei : 03-12-2007 u 20:34
uspjela sam extract preko quicktimea, s time da je slika dosta mutnija, a htjela bih zadrzati kvalitetu slike! barem priblizno
Zadnji uredio daspei : 03-12-2007 u 20:35
za sve nepoznate extenzije najbolje je otici http://filext.com/ upisat extenziju u tamo ispise sve o toj extenziji(koji ju prog otvara itd.)
Bookmarks