Pozdrav svima,
imam motorolu l7 i dao sam je otkodirati na druge mreze,
i kad sam je dobio bilo je sve u redu , medutim stavljen mi je vodafone-ov software koji je naravno LOŠ i stavio sam drugi MP i sad mi ne radi na drugim mrezama(emergency only).
Ne razumijem u cemu je problem jer mislim da drugi MP nebi trebao imat veze s tim.
Kako ga je on otkljucao neznam.
Znam za ono preko testpointa, itd...
Vratit stari vodafone-ov MP ne zelim pa ako neko zna u čemu bi mogao biti problem.
Hvala.
![]()
u redu,
citao sam dosta o flashanju mnogo puta ali nisam uopce primjetio taj vrlo vazan detalj.
Hvala puno.
i da jos jedno pitanje ako moze,
Jeli mogu znati koji mp zakljucava ili ne
jeli postoji neka posebna oznaka?
Zadnji uredio Inovator : 22-09-2007 u 21:13
To mu bude tesko proslo,,,,,
Probaj im prodat pricu kak si htio firmware nadogradit i da si ne znajuci sta radis zapravo fleshnuo mobitel![]()
P.S. moja V3 je bila na t-mobile lockana i kad sam je fleshnuo onda sam je zakljucao na sve mreze kao i tial V3 je lagano otkljucat tak da nije dalje bilo problema
![]()
Nema te price koji im mozes prodat,jer ce vidjet da je nesto cackano po mobu. Ako je raden TP vidjet ce na ploci da je busen lim,a i s samim flashanjem,si popusio garanciju,a o TP-u da ne govorim. Stavio si MP koji sadrzi lock,i on ti je ponovno zakljucao mob. Trebao si se raspitat za MP ovdje pa bi ti netko dao neki dobar MP i ne bi bilo problema. Sad moras ponovno otkljucavat... Nazalost...![]()
Na srecu nije ti problem otkljucat L7, ne trebas raditi nikakav TP i sve sto ti treba je kabel i par korisnih programa!
Imas moju temu na ModMyMoto pa prouci malo!
LINK: http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=57584
I preporučam ti .indiana. MP!
L7 je jako lako otključati preko TP-a i easy toola. Ide kao bebica. I BTW, molim moderatora da topic spoje sa odgovarajućom sticky temom.
ova se tema neće spajati, naslov je prilagođen i olakšati će stvari ljudima koji traže unlock baš za taj model.
Bookmarks