Svaka čast za ovo!
Ja sam jednostavno varao rapidshare tako da sam se svaki put disconnectao i ponovo connectao, a pošto imam ADSL svaki put kada se spojim dobijem drugu IP adresu.![]()
Kako prevariti Rapidshare i sl. servise za upload:
How to disable the rapidshare.de download counter in IE or Firefox
While waiting for download, type javascript:c(countdown = 0); in the browser addressbar to eliminate the rapidshare countdown (waiting) feature. If this trick doesn't work, try the alternative below:
1. Click the Free button to initiate the download for rapidshare website
2. As the countdown timer begins, type the following URL in the location bar and press enter or click the Go button. The rapidshare direct download link should appear immediately.
3. The third option to byepass waiting time in Firefox is by using Greasmonkey extension and installing rapidshare.user.js script (rapidshare no wait). RapidLeecher is another PHP script for Rapidshare.de, Megaupload and MyTempDir services for immediate and simultaneous multiple downloads using proxy servers.Code:javascript:var%20counta=0;var%20countb=0;var%20countc=0;var%20countd=0;var%20counte=0;var%20countf=0;var%20countg=0;var%20counth=0;var%20counti=0;var%20countj=0;var%20countk=0;var%20countl=0;var%20countm=0;var%20countn=0;var%20counto=0;var%20countp=0;var%20countq=0;var%20countr=0;var%20counts=0;var%20countt=0;var%20countu=0;var%20countv=0;var%20countw=0;var%20countx=0;var%20county=0;var%20countz=0;
Byepass the Rapidshare data download limit
Rapidshare limits each user to a certain amount of downloading per day based on the users IP address. You can easily cheat rapidshare by showing a different IP address.
1. Clear your browser cookies.
2. Open the command prompt (Start - Run - cmd.exe)
3. Run the following simple commands:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
4. Type exit to close the DOS window. Restart the rapidshare download job.
This trick may not work if your ISP has assigned you a static IP address. (BSNL assigns a dynamic IP)
If Rapidshare block your IP, change proxy
Rapidshare might block an IP from download for sometime. To byepass this restriction, change your IP. First obtain a IP and it's port from publicproxyservers.com. Then use that IP and port in your browser Connection settings window. Click OK.
Megaupload Hacks
Search with Google for files on rapidshare or Megaupload servers
The uploaded filename is contained in the Rapidshare and megaupload URLs. This will help us find what is posted on rapidshare/megaupload for download.
To search for ebooks and documents in PDF format on Rapidshare:
pdf "rapidshare.de/files" site:rapidshare.de
To download movies and video files:
+inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de
To download mp3 files from rapidshare:
+inurl:wma|mp3 site:rapidshare.de
To download software, zipped files, programs from rapidshare:
+inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.de
Replace rapidshare.de with megaupload.com to search for files available on MegaUpload.com servers.
Yousendit Hacks
Disable the Yousendit 25 downloads limit
When a file is uploaded to yousendit, it displays a link to your file when the upload process is complete. The link generally looks like the one below:
http://s8.yousend...83E2C899DB721
Append http://anonym.to/? to the above yousendit link, the new URL should now look like:
http://anonym.to/?http://s8.yousend...83E2C899DB721
Load the URL in your browser and download should begin. This trick will not byepass the seven day limit
Unlimited downloads from Yousendit
The YouSendIt link looks like the one below:
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=46FK4...82KLDFS78D
See the letter "d" after "yousendit.com/" ? Change that letter "d" to an "e" and the link will never die. The d.aspx has the counter on. if it finds there has been more than 25 hits then it refers the user to expired.aspx otherwise it refers you to e.aspx. e.aspx has the download link and does not add any more hits. the link may stay for longer but will not eliminate the 7 day period.
---
Preporuka ide ovom programu:
RAPIDLEECHER v 4.5 BETA
http://snipurl.com/RlPhpUpdate
Na stranici je objašnjen postupak DL-a, link za DL je na dnu stranice u kutu (piše i password isto)
---
Ovaj program sam isto probao, ali nešto ne radi.. Ako netko hoće:
RapidShare Link Grab Helper v1.0
http://www.megaupload.com/?d=9HEPANO6
---
Uživajte![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Svaka čast za ovo!
Ja sam jednostavno varao rapidshare tako da sam se svaki put disconnectao i ponovo connectao, a pošto imam ADSL svaki put kada se spojim dobijem drugu IP adresu.![]()
mislim da je to najbolji i najjednostavniji način,tako i ja radim ali da bi to funkcioniralo potrebno je "zabranit" rapidesheruve cookie.
Znaci koliko sam ja procito jednostavno korisits proxy i nece te blokirati?
i ja se svaki put se diskonektiram..
najjednostavnije, jer od svih onih mogućih Rapid Lechera i takvih stvari nisam naišao na neki koji radi..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
@bluntafariIzvorno postao bluntafari
@sodom
Al šta ako imaš fixni IP? Tu bi trebalo preko proxija.. To znači da bi mogao i paralelno skidati više stvari odjednom.. Ovo ću ispitati prvom prilikom na faxu, javim rezultate![]()
Sto nije jednostavnije koristiti http://anonymouse.org/anonwww.html
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Pa to me najvise i muci sto ja i skidam na fasku a tamo se nemogu disconectat kako da ga tamo zeznem?
1. Clear your browser cookies.
2. Open the command prompt (Start - Run - cmd.exe)
3. Run the following simple commands:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
4. Type exit to close the DOS window. Restart the rapidshare download job.
Ja ovu metodu koristim vec tri mjeseca i moze se ovako neograniceno downloadirati i uvijek je djelotvorno![]()
Izvorno postao zoka
Imam adsl, kad napravim prvi redak mi prođe ali za 2 i 3 mi piše ovo "The operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation"
Ako neko zna bio bih vrlo zahvalan.
pozz
ekipa jel ima neki način za skidanje sa rapidsharea sa fiksne IP adrese bez onog glupog odbrojavanja??? brat mi je u studentskom domu i ima flat i neku bolesno brzu vezu pa bi bilo baš super da ne moram čekat sat vremena da nešto skinem!
ovi načini prikazani gore ne rade. jel ima netko neki dobar način s kojim se to rješava?
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Znam kako mu je... Mislim da danas više niš ne radi od ovoga, jedino promjena proxyja možda iako meni nije uspjevaloIzvorno postao zvijerka
Uglavnom, odustao sam od tih fora..
Probajte tude http://www.proxiez.net/![]()
Ne šljaka, barem ne meni.Izvorno postao moto5
a da jednostavno platite
10 eura za mjesec dana nije puno, a za jeaN mj. se puno toga moze skinuti![]()
RoBee
Evo jedna stranica vezana uz rapidshare, na kojoj možete naći sve što je uploadano na rapidshre-u...
rapidshared.org
uživajte
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sve je to divno i krasno, ali ja imam router, a svi programi mjenjaju ip adresu kompa. Router ima istu ip adresu. A svakih 1 sat da gasim router i palim ga nema smisla.
ne, hackiranje rapidsharea više nema smisla ni u kom pogledu. ako ga pošteno koristiš, tj. bolje rečeno iskorištavaš, žrtvuj 180 kn za 3 mjeseca, dnevno 3 GB prometa koji se prenosi u drugi dan ako je neikorišten, i peglaj do mile volje. više se ne isplati trudit i pokušavat raznoraznim tehnikama zaobilazit limitiranje jer je postalo gotovo nemoguće.Izvorno postao Amdejac
Ma ne koristim ga previše. Imam ovaj mjesec viška 2 Gb pa da ih iskoristim.Izvorno postao zerobravo
Trenutno si skidam Windowse Borg Edition 5.0, a u komadima su po 300 mb. Onda moram svaki puta čekati skoro 3 sata jer mi se ne gasi router.
mozete li mi objasnii kako se koristi greasemonkey u svrhu skidanja s rapidshare-a , instalirala sam ga ali ne znam sto dalje...
nema koristi. ne radi ti to!Izvorno postao daspei
nemo ni pokušavat, samo ćeš izgubit živce.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Koji je vrag sa Megauploadom?? Već 2 dana pokušavam nešto skinuti i uvijek kaže da nema slobodnih slotova -> instaliraj toolbarNikad još nisam čekao na slot duže od sat vremena, ovo mi je sumnjivo i djeluje kao navlakuša..
Pitanje: kad već na silu reklamiraju taj tulbar, kakv je on, ga se isplati skinuti i dali stvarno vrijedi ono što tvrde "No more country slot limiations for you"?
Pitam jer već bi ja njega skinuo ali već 3 puta mi je prekinuo download ili mi je skinuti .exe file bio corrupted
Mrzim te glupe toolbarove uff..
mene zanima dali postoji kakva mogućnost da skidam s megaupload bes limita, ili ako je kakav program di bi ubaci linkove( a ima ih podosta) pa da on skida fajl za fajlom,,,
btw sori ako tema postoji nisam naša i ako je u krivom pod forumu
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Meni je jdownloader bio dobar za tu namjenu.
Mislim, ja sam skidao sa rapida uglavnom- ali mislim da može i sa megauploada...
Uglavnom, kako radi- program ti "snimi" postupak resetiranja IP adrese, ubaciš linkove i on autmatski resetira kada skine jedan link i tako skida dalje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
potpisujem georgy-a, jdownloader je super....samo ubaci linkove i sljaka... za megaupload cak mislim da ni ne treba resetirat ip da bi mogo ponovo downloadat
The Quieter you become the more you can hear.
Bookmarks