sve ti piše u pravilima. Oglašavat možeš tek kad se aktiviraš u tematskom dijelu foruma. Samo nemoj bezveze nabijat postove ko neki.
zasto nemogu u oglasniku otvarat nove topice,korisnicki racun mi je aktiviran prije mj dana(dobio sam takvu obavijest na mail)????????
sve ti piše u pravilima. Oglašavat možeš tek kad se aktiviraš u tematskom dijelu foruma. Samo nemoj bezveze nabijat postove ko neki.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jal mi moze neko objasnit di se to aktivira????????
Ukratko, sva pravila, a među njima i pravila za oglasnik imaš tu:
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=135
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ko da ste vi svi pročitali pravila
ugl, moraš imat više od 50 postova.
postovi se dobivaju u tematskom djelu foruma. nemoj tamo radit oftopic jer je to strogo zabranjeno i rezultira kaznom
nema na čemu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Podforum Pravila foruma postoji i sve detalje oko pravila na forumu u njemu mozes doznati.
Sto se postanja u Oglasnjik tice, moras imati vise od 50 postova u tematskim dijelovima foruma i biti clan foruma dulje od 60 dana, da bi tamo mogao postati.
To si ne ukljucujes sam niti ti itko to ukljucuje, vec taj dio, nakon sto steknes uvjete forum odradjuje automatski.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks