Provjerite![]()
Krvavo do bola ! Vampiri i vukodlaci !
http://s1.bitefight.org/c.php?uid=9528
Ugl izgleda da su vampiri nesto jaci nego vukodlaci![]()
Navratite i napite se nekome krvi(legalno bez da ves neko za to tuzi
![]()
![]()
)
Provjerite![]()
Krvavo do bola ! Vampiri i vukodlaci !
http://s1.bitefight.org/c.php?uid=9528
Ugl izgleda da su vampiri nesto jaci nego vukodlaci![]()
Navratite i napite se nekome krvi(legalno bez da ves neko za to tuzi
![]()
![]()
)
Zadnji uredio cook22 : 11-02-2006 u 13:49
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
U principu bi se sve trebalo dizat podjednako zanci osnovni tj prvi potez sve dici bar za 2 sljedece bi bilo da se krene dizat Force i Defense .
Lovu zaradjujete preko raidaSvaki raid kosta 1 kredit ili ukoliko idete lovit ljude onda 10 kredita tako da pripazite da ne potrosite svu lovu
Lovu jos mozete zaraditi u gradu tj u Graveyard-u .
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
bas zanimljivo...
http://s1.bitefight.org/c.php?uid=11600 pogledajte ovo...
.....cute but psycho.....
jesi ti vampir ili vukodlak...
.....cute but psycho.....
dobar je taj bitefight,ali s vremenom dosadi
Evo da malo oživim ovu temu...i ja sam počeo igrati bitefight,čak imam svoj savez,svi vukovi javite se fali nam članova...PM ili MSN
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
E ljudi a ja vam kažem da nikad niste niti nikad nećete ovo u životu (oni koji ste vidjeli šutite o tome)
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
ja sam lvl 10 i admin sam u WINGU.
Tema je u kliničkoj smrti. (odmaknite se, 380 V... TUFFF)
Vukadlaci, s1, savez Flash
evo igra mi je zanimljiva pa po drugi put oživljavam ovu temu....svi koji igrate prijavite se u savez dark_wolf_riders,uglavnom smo svi 7-12 lvl....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Wolfovi rulaju krv nikad nije odana mesu...pa mislim kaj nije bolčje meso od krvi ne??? I da dark_wolf_riders prijavite se da malo krvi iz tih vampira iscijedimo...
a da SERVER 1
Zadnji uredio flOoKi : 02-01-2008 u 14:49
Evo samo još da napišem u vezi bitefighta....ja sam lvl 76 server 1 i prodajem acc prek paypala....pa ako ima neko zainteresiran da ne stvaramo offtopic,nek mi se javi na PM ili MSN
Bookmarks