Poslala sam sliku kaj sam danas slikala.
![]()
Poslala sam sliku kaj sam danas slikala.
![]()
Dobre su ti frednice!!!!!
Pa da,nego kaj(slavonke)
eh,, evo i ja sam poslala fotografiju,,,
pozdrav-
PoZdRaV-
evo jedna poslastica je gore - panasonic dmc-lc1, onaj s leica objektivom.... malo je velika fotka, ali jako dobro pokazuje kakav je fotić, onak fotkano u sumrak, krupni plan... fotač je oko 10k kuna čini mi se pa eto, procijenite jel vrijedi tih para![]()
Izvorno postao zappan
Super je ispala,pogotovo jer je bez fleša.Valjda vrijedi tih para,ovaj Fuji skojim je snimana ovamoja slika koštal jeprije 3 god.4tisućice(zbog dodatne memorije i sitnica) ali nisam oduševljena slikama.
Za takve stvari za koje mislite da su vrijedne pokazivanju javnosti postoji www.deviantart.com, moju možete vidjeti na http://franini.deviantart.com/gallery/
evo poslao sam nekoliko plakata za filmove pa pokušajte odgonetnuti koji su filmovi u pitanju.
dobar grah daleko se čuje
...1. samo da pitam - nije li mail account namjenjen slikama uhvaćenim fotoaparatima, jer Silvano je poslao fotke slikane mobom, ak se ne varam...
...2. "wb", pauk i osa - stvarno super slika, svaka čast...a ni Mrežnica nije loša...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala, hvala...Izvorno postao Eminem
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
dobra je i ova ranojutarnja!
Bimbi sviđaju mi se tvoje(romantične slike)![]()
Zadnji uredio lili : 25-06-2005 u 22:55
Namijenjeno je fotoaparatima, ali dok se stvari ne uhodaju možemo tolerirati pogreške.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...dobro, jer se nadam da će osobe prije stavljanja slika pročitati barem ovu temu...
@Bimbi - odlične fotke, baš kako sam od tebe i očekivao...
@Eminem: dobre fotke, ali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ako ti tako kažešali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku......
Mislim da se to u PS-u micat, ali čemu se trudit kad fotka od početka može biti lijepa, a datum uvijek možeš vidjeti u windowsima...![]()
Super su vam slike!Poslala sam još malo morskog ugođaja.
...kako da su tvoje slike tako male veličine, mislim - 591 Kb na 3 MPix slikuIzvorno postao lili
... a mislim da su i prijašnje bile male veličine...
...ma znam, i razmišljao sam o tome da maknem, tako da si me sada samo uvjerio...Izvorno postao whiteboy
..."wb", stvarno super fotke... ali ona slika neba - nešto prelijepo, dobivaš +5...
Imaš pivu Eminem!Kao i lili za Susak!
To nebo mi je dugo bilo wallpaper...
Evo nesto 'novo' sam stavio...
(uh, imam toga na hardu... da bar imam vise vremena za upload... i bržu vezu, naravno... Neka, bolje je ovako, malo-po-malo)![]()
Zadnji uredio whiteboy : 26-06-2005 u 15:15
Izvorno postao whiteboy
tank's za pivce.Imam i ja puno slika,ali nemogu kod svake vidjet sčime je slikano ,Zašto?
...zavisi od toga da li si ju editirala (nešto u paintu ili brisala ili dodavala) ili ne...Izvorno postao lili
..."wb", imaš i ti jedno hladno...
Izvorno postao Eminem
ajmo na pivu! Nisam ništa,imam slike kaj su prebačene na cd isto kao i ove kaj piše .evo poslat ću jednu s cd.Možda samo meni neče.Ništa ne diram
![]()
stalno se motam,cook pa vidiš da imaš slika,i nisu loše.
![]()
Bookmarks