Danas sam kupio u Mobisu Nokiu 6233, trebaju mi točne postavke za wap ako netko ima.
hvala.
Danas sam kupio u Mobisu Nokiu 6233, trebaju mi točne postavke za wap ako netko ima.
hvala.
Baš za WAP ili možda GPRS?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i za jedno i za drugo.
Evo našao sam pod Mobis.hr->FAQ:
"Korisnici si sami mogu poslati postavke putem SMS-a s adrese www.nokia.com/phonesettings. Glede uključenja usluga GPRS-a i MMS-a, treba kontaktirati službu za korisnike svojega operatora (VIPnet: 0917700, T-Mobile HR: 098 1550).
nije mi stvarno ništa jasno , manualnim unosom vipovih parametara nije me htio nikako povezati na wap nego tek sad kad su mi iz nokije poslali postavke porukom , i sve rubrike koje sam ja popunjavao na kraju morale su ili trebale biti prazne.
Uopće ih ne kužim!
Tj, ne kužim kako on ćita postavke, očito da iz .exe filea i ja te poslane postavke nikako ne mogu vidjeti! bezveze.
Zadnji uredio Ico : 01-12-2007 u 01:46
Pa jednostavno. Aktiviraš WAP/GPRS slanjem "GPRS" na 777, MMS slanjem "MMS" na 777 i to je to. Postavke možeš pokupiti potom sa onog sitea i instalirat će ti se automatski.
Ma znam da je aktivacija slanjem smsa, nego nije mi jasno odakle sad on očitava pristigle parametre, jer koliko ja vidim, većina polja postavki u mobitelu je prazna.
Očito je da su postavke jedan exe file iz kojeg mobitel iščitava parametre.
A ja sadržaj tog filea ne mogu vidjeti - to vidi samo telefon.
Aktualnu konfiguraciju možeš vidjeti u Meni-Postavke-Konfiguracija i nešto kao "Uobičajena konfiguracija"...
vidim ju ali ne i njene parametre.
Postavkama koje se instaliraju automatski i ne možeš podesiti parametre.
Bookmarks