Po meni isti jarac ko i N93, samo što to "i" možda donosi bolji, veći ekran i možda bolju bateriju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dosta mi je lipsi od obicne n93
jel se znaju specifikacije?
Ništa još. Evo prati ovaj thread pa možda osvane nešto
sad je neko posrao da to može biti N96 :bunny:Code:http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=491138#post491138
ja čekam N100![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma tak svejedno ,već su mi dosadni sa tim nezasitnim izbacivanjem novih modela na tržište...
opa...izgleda da je manji za 1 cm i nešto lakši ostalo sve isto...možda softver je bolji...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
koliko vidim po specifikacijama, jedino je malo manji i lakšo od "obične" N93... i ima slabiju bateriju...![]()
:
jedino što su trebali staviti rezoluciju displey ko što je na N90...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
isto sranje drugo pakovanje
cijena je ocekivano visoka za mobitel sa ovakvim karakteristikama.![]()
1. jel neko zna jel ima ovaj mobitel podrsku za dokumente .doc .pdf .ppt na gsmaren.com ne pise nista za dokumente
2. da li mogu pricati preko bt slusalice kad je mobitel "zatvoren" sorry ak je glupo pitanje valjda je neko skuzio
3. koje su značajnije razlike izmedju "i" i obične N93 i kolika je razlika u cijeni koliko sam skuzio samo da "i" ima bolji ekran, a obična bolju bateriju
4. da li ima podršku za GPS kao i slične nokie
5. da li se isplati dati za n93i 400 eura i ako ne koji mi drugi mob preporučate samo da je nokia
Zadnji uredio timmy75 : 09-01-2008 u 13:56
Najnormalnije ima podršku offica, ako u krajnjem slucaju nema bez beda možeš staviti gore progic i to daleko bolji od serijskog i mirna bosna.
Ima podršku kao i ostale nokie za GPS samo šta moraš staviti unutra progic koji ti najviše odgovara i kupiti BT GPS reciver i to je to.
Obzirom da sam imao neko vrijeme N93, jednio sto mi nije "sjelo" je velicina i preklop! sto se tice video/photo mogucnosti, bolje nisam vidio vec jako dugo,ostalo? kao i svaki drugi symb nove generacije.
Bookmarks