jel neko vidio jel radi mozd na v525 sa softom od v3?
Dosadašnji funlight.pat na v3 mi je žmigao sa tastaturom i BT LEDicom pri dolaznom pozivu. Ali sam skužio da lampica ne žmiga kad je aktivna BT connection, niti kad se spaja niti kad ima neki transfer.
Uglavnom, sad radi - BT lampica žmiga kao i tastatura, i to kod spajanja na BT, kod aktivnog BTa, kod gašenja BT koneckije, ali i kad dođe SMS. I, naravno, kad mob zvoni.
A možda radi i na ostalim mobovima???
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jel neko vidio jel radi mozd na v525 sa softom od v3?
Eh, mala dopuna: isključio sam to. Naime, malo sam još trkeljao po tom funlight.pat jer me iritiralo dami BT lampica ne radi kad se spajam s PCjem preko BT. Pa sam to sredio. Ali onda sam došao do toga da kad mi je aktivna BT slušalica (ne samo u razgovoru, nego je paired sa mobom) onda mi je tipkovnjara ugašena, i tek tu i tamo žmigne (ko i BT lampica). Pa sam malo po tome kopao, i na kraju sam si skroz maknuo blinkanje tastature u bilo kojem obliku.
Konačno, mob mi je tako rijetko otvoren da mi to žmiganje tipkovnice baš ništa ne znači.
Pa ako nekome treba i taj funlight.pat, neka javi...
di stavim taj funlight.pat na mob, mislim koji folder?... znam ga upladat
stavio sam ga u a/ al ne sljaka, probao sam i u java i sl. foldere....
nisam siguran al mislim u sistem al prije ce bit u audio tj di su ti melodije...Izvorno postao Dr.Tom
provjerio sam na v525 sa softom od v3 radi kod poziva i poruke i tipkovnica i vanjski i unutarnji displej divljaju![]()
to stavljas u /a/mobile/audio/
nema potpisa
ajde pliz tu stavi taj novi ili mi mailaj na R.Tomislav@vip.hr Hvala!BlueDevil
Pa ako nekome treba i taj funlight.pat, neka javi...
2 casper1: hvala punosve radi... !! boze mili di su stavili tu lampicu za Bluetooth!
pa za 1000 kn bi se kladio da je to ono iznad desne softkey tipke....a ne vani pored ekrana...
jer sam do sada imao ovo...
![]()
Evo taj drugi funlight.pat. U ovome ne blinka tipkovnica...
hvala!![]()
Bookmarks