Gtalk se nece ulogirat, jedino preko gmaila oce. n Blacberryju uredno isto radi.
www.google.com me redirecta na google.si.
jebote jer to zbog zerpa il sam ja pijan??
dobar grah daleko se čuje
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kad si ti u pitanju sve je moguće. Meni radi normalno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znaci ipak sam pijan....
ne zajebavam se. prvo sam mislil da mi je mali bunaril po kompu al sad mi nist nije jasno.
moguce da je do amisa, da su nekaj smrdali i da me pozna ko slovenca.
Meni isto normalno sve. Btw. kad smo kod google-a ima zanimljiv dodatak, http://www.google.com/ig. Meni je ovo predobro, moguce je stavljati razne widgete na pocetnu stranicu (vrijeme, inbox, vijesti itd.), cak se i tema moze mijenjati.
Za logiranje se koristi gmail akaunt.
meni radi sve normalno
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
prepoznaje ti ip kao slovensku ali neznam zasto.
@KaKaV NeReD upiši svoj ip u www.ip-adress.com i pogledaj odakle dolaziLocation of the IP address
xx.xx.xx.xx.:
Maribor in Slovenia.
sad je sve ok. od prije 20 minuta je sve po starom. Ipak je Amis nekaj kemijal pa su me smjestili po IPju negdje na atlantiku kod afrike (prema karti).
haha sjecam se kada je mene moj isp(blic.net) bacao po karti haha,u jednom trenutku sam u africi,u drugom sam u americi,u trecem sam u aziji,najzesce bilo kaze na aljasci haha.
To sam vidio sa speedtest
Bookmarks