vjerojatno neki software-ski problem, neznam, nisam siguran, jer nisam puno radio sa st55. mozda ce ti drugi decki znati vise o tome koji imaju st55...
e..imam stvarno glupi problemcic koji vec 3 dana nemogu rješit...na mobu mi je cijelo vrijeme upaljeno svijetlo i zbog tog mi bat traje 1 dan-mogu ga ili ukljuciti ili iskljuciti za stalno...nemogu naci di se namjesta da se svijetlo samo ugasi nakon nekog vremena....
molim pomoc!!
hvala
vjerojatno neki software-ski problem, neznam, nisam siguran, jer nisam puno radio sa st55. mozda ce ti drugi decki znati vise o tome koji imaju st55...
maraschino - PTICICA
i meni se zna dogoditi.
sve ovisi kakvu pozadinu koristis tojest koje je velicine to zna shebat soft moba pa nece radit. preporuceno je da bude slika, a ne animacija u pozadini jer tad dolazi do pomanjkanja memorije.
moj je jucer imao ispuhivanje. s usisivacem![]()
ja ionako moram promijeniti sftw sa T-mobile na orginal siemens...to bi moglo riješit ovaj problem,ha?
p.s. hvala na odgovorima decki
vrlo vjerojatno jer mu je najveca mana software, a ovo sve ostalo moze konkurirat najvecimaPoslao: vkosalec
ja ionako moram promijeniti sftw sa T-mobile na orginal siemens...to bi moglo riješit ovaj problem,ha?
p.s. hvala na odgovorima decki
Bookmarks