...koji win, koji laptop...
Ljudi imam problem, ne radi mi zvuk na laptopu, a stavio sam i nove drivere i komp kaze da je sve ok sa zvucnom. nista se ne cuje ni na zvucnicima ni na slusalicama, a npr. dok sam imao win 2000 mogao sam slusat cd i onda se prek slusalica culo. Sta da radim?
...koji win, koji laptop...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam imao isti problem... Pogledaj u ovoj temi
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49704
imam windowse xp sp2, a laptop je "malo" stariji, neki njemački, ITERNO, pentium III, 750MHz, 128RAM i tak. Vidio sam već onu temu, al mi to ne pomaže, nemam ja bluetooth
Ako su driveri instalirani i glasnoća podešena u Control Panelu,vjerojatno je zvučna krepala. Poznanik imao sličan problem i nakon reinstalacije Windowsa i drivera se ispostavilo da je zvučna odradila svoje
Pa dal je krepalo samo od sebe ili nakon instalacije friškig drivera/windowsa?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
krepalo je samo od sebe. sa lapom sam dobio win 2000, a ja sam sad stavio xp, al to nema veze, jer ni dok su bili 2000 nije zvuka bilo
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ovak, bilo je zvuka, al kao kad bi na desktop kompu stavio slušalice u cdrom i slusao audio cd, al prek winampa i npr. kod podizanja win nije bilo zvuka ni na 2000, kuzite, zvuk je radio prek cdrom-a sto ja mislim nema veze sa zvucnom, al sad ne radi ni tak jer xp nema onaj cd player kao npr. 98 il 2000 u ...accessories-entertainment, znate na sta mislim?
Jasno je to. CD-ROM stvarno nema veze sto se slusanja cd-a tice. Ako ubodes slusalice u njega,onda ces cut taj neki cd sto je u njemu,a ako oces slusat preko izlaza od zvucne,cd mora bit povezan s zvucnom. Mislim da ti je osla zvucna,al svejedno ustanovi koja je i skini nove drivere i probaj. U protivnom kupi novu...
Bookmarks