Hmph,tv akademija...
nema rođo,do toga ako odeš na lokalnu tv raditi dva mjesca pa skontaš najosnovnije za đabe,a dalje ako očeš se probit moraš od maloga krenuti.
Danas nam profa u skoli citao obavijet da se otvorila neka Tv akademija u Splitu, i citam to i vidim da je uvjet da se upise prosjek iz matke 4,5 i placa se 80k kuna (po meni preevise) pa me zaniam jel se to splati upisivat? Po meni za jedno veleuciliste traze previse, veliki prosjek ocjena(ljudi s takvim prosjekom po meni rađe upisu FER nego to) i skupo je. Pa me zaniam jel se isplati to pohađat? Imate kakva iskustva s tim?
Link od veleucilista
Hmph,tv akademija...
nema rođo,do toga ako odeš na lokalnu tv raditi dva mjesca pa skontaš najosnovnije za đabe,a dalje ako očeš se probit moraš od maloga krenuti.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
to su gluposti moćnika i vlasnika tzv.tv jadran.On nije u stanju nać profesionalce za tu tvorevinu pa izmišlja gluposti. Radi se o čovjeku kome je potrebna brza zarada. Djelatnike plaća sa papučama dr. luigi koje on proizvodi.Sedam godina on gluposti govori o tv , odašiljači mu u raspadu, studijska tehnika isto tako, djelatnici pokupljeni sa ulice pa će on vodit tv akademiju.Tko normalan može dati 80000 -100000kn za školovanje čovjeku koji nema normalne tehničke uvjete?Koordinator tih gluposti je kolumnist Slobodne D.čižmić marović koji u svojim tekstovima veliča gazdu Latkovića i njegove firme.Njihove rodijačke linije jako su dobro poznate.Tko iza Latkovića stoji dobro je poznato.Po svim pravilima struke on je trebao odavno koncesiju izgubit za županiju ,signal mu nije vidlijiv u splitu kako treba a kamoli dalje.Pročitajte o tim tvorevinama na forum.hr pa će vam sve biti jasno.
Da se ne zaboravi ta nazovi akademija trebala je počet sa radom u rujnu 2007 a oni nisu u stanju prostore još pronaći a o tehnici da i ne govorimo.Govore da imaju 250 zaintersiranih što je čista laž, još govore da takve akademije nema u Europi. Ljudi stvarno gluposti govore vidi se da pojma nemaju o tehnologiji proizvodnje i emitiranja tv programa.Njihova tzv.tvj im je najbolji pokazatelj kako rade.
A kaj si nakon zavrsene tv akademije? Televizor?![]()
![]()
Ozbiljno me zanima.![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
za te novce se odškoluješ na sveučilištu u zagrebu, a da ne pričam kako TV nije više toliko profitabilna djelatnost, a konkurencija u vidu internet sadržaja je sve veća i to će naše televizije za zakašnjenjem prihvatiti. mislim da takav ulog nećeš baš brzo vratiti ako se zaposliš na televiziji, pogotovo televiziji lokalnog karaktera...
Muljatori na kvadrat. Ja sa svojih 7 godina iskustva na televiziji bih vjerovatno tamo mogao biti docent. Jadan onaj ili ona koji nasjednu i ekšli daju te novce.
Isplati ti se jedino ako završiš u rangu Filipovića ili Ogreste.
Hahahaha, sad sam pogledao tu njihovu stranicu na eng. Pa to izgleda kao da su nepismeni arapi pisali na engleskom.
Ovo:
Svi kandidati koji se natječu za upis dužni su pristupiti razredbenom postupku koji se obavlja pri natječajnim povjerenstvima svakog od deset usmjerenja.
Je prevedeno ovako:
All candidates which are applying for entry have to approach to the entrance exam, which is taking place in front of the competition committee of each of ten orientations.
I oni bi nekog ucili profesionalnom eng izrazavanju? Pametnom dosta. Ali pametni ionako ovo ne bi nikad upisali tak da..![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks