Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Bodovi
    12.526
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.526, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problemo sa trojanom?!

Ovako imam jako cudan problem sa Windowsom xp..Znaci kad upalim clean up Windows ga automatski ugasi, isto tako kad upalim Tune up!Kad udjem u C:\Documents and Settings\... Isto mi dode automatski "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." (send error -dont send)...Ocistio sam comp sa adaware, spybot , nod32 + neki od microsofta tool...I sve je ok!Defragmentirao sam disk i pokrenio ono da ocisti bad sectore na disku..I jos idalje imam taj problem!?Dali je moguce da me zeza "Data execution Prevention", koji mi trenutno stoji ovako "/NoExecute=OptIn" , ili je u pitanju neki trojan,virus ili nesto...
    Molim vas ako netko zna do cega je problem ili ako je imao iskustvo neka mi pomogne samo da ne moram formatira win jer MRZIM TO!
    Slika problema kojeg imam:

Task Manager

Hijack logovi

S tim da sad te fajlove iz hijack vise ne pronadje jer sam ih izbrisao, ali idalje imam isti problem gore naveden!

Zahvaljujem!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ovo vise smrdi na rikavanje diska, nego do trojanca.

Za pocetak odi u CP > Performance and Maitenance > Administrative tools > Event Viewer > System
    tu ces naci greske koje ti radi system te od kojeg dijela hardwarea dolaze, ako ti pise disk, onda je problem s diskom...

Da bi provjerio stanje diska, najbolje ti je skinuti neki alat od proizvodjaca diska s kojim ustvrdis stvarno stanje diska, te po potrebi s njim napravis low level format, ili repair diska...

Ak je stvarno disk otiso, ovisno o starosti i opterecenju diska to moze biti normalno ali u suprotnom slucaju ne mora.
    Npr slabo napajanje ti moze uzrokovati da disk crkne...

Moguce da je i losa instalacija windowsa, moguce da nisi dobre drivere stavio za maticnu, disk itd...

Inace ubuduce bi i mogao napisati koju konfiguraciju imas, jer kuzis mi to neznamo, pa prema tome niti ti mozemo ikaj detaljnije pomoc...
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Bodovi
    12.526
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    Meni ovo vise smrdi na rikavanje diska, nego do trojanca.

Za pocetak odi u CP > Performance and Maitenance > Administrative tools > Event Viewer > System
    tu ces naci greske koje ti radi system te od kojeg dijela hardwarea dolaze, ako ti pise disk, onda je problem s diskom...

Da bi provjerio stanje diska, najbolje ti je skinuti neki alat od proizvodjaca diska s kojim ustvrdis stvarno stanje diska, te po potrebi s njim napravis low level format, ili repair diska...

Ak je stvarno disk otiso, ovisno o starosti i opterecenju diska to moze biti normalno ali u suprotnom slucaju ne mora.
    Npr slabo napajanje ti moze uzrokovati da disk crkne...

Moguce da je i losa instalacija windowsa, moguce da nisi dobre drivere stavio za maticnu, disk itd...

Inace ubuduce bi i mogao napisati koju konfiguraciju imas, jer kuzis mi to neznamo, pa prema tome niti ti mozemo ikaj detaljnije pomoc...
    Ok, kad dodem doma sa posla provat cu to sto si mi napisao pa javin kakva je situacija!Inace instalacija windowsa je stara oko 4 mjeseca a drajveri su 1000% tocni!Detaljnije informacije popodne!
    H v a l a

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mail Problemo
    By Jamal in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 06-06-2007, 19:08
  2. Problem sa trojanom!
    By gaginjo in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 12-04-2007, 19:23
  3. + Symbian Anti-Virus upakiran sa Symbian trojanom